Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Επιλογή Γνώσης επενδύει στην ποιότητα και την καινοτομία: Δωρεάν σεμινάρια εκπαίδευσης και ψυχολογικής υποστήριξης σε μαθητές και γονείς!

Η Επιλογή Γνώσης επενδύει στην ποιότητα ...

Εξειδικευμένα σεμινάρια

Στην εποχή της κρίσης και της αβεβαιότητας, που οι περισσότεροι παραμένουν ερμητικά κλεισμένοι στο προσωπικό τους καβούκι, η Επιλογή Γνώσης τολμά, επενδύοντας στη συνεχή ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών που εμπιστεύονται εκατοντάδες Πατρινές οικογένειες.

Έτσι, το επιτυχημένο Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης, στα πλαίσια του πλούσιου και καινοτόμου προγράμματος δράσεων που εισήγαγε το 2014, ξεκινά ένα ακόμα εγχείρημα που είναι βέβαιο πως θα αποτελέσει σημαντικό βοήθημα για γονείς και μαθητές.

Ο λόγος για τα εξειδικευμένα Σεμινάρια που εξασφάλισε κατ' αποκλειστικότητα η Επιλογή Γνώσης και τα οποία αφορούν τις κάτωθι θεματικές ενότητες:
⦁       Σεμινάριο Αντιμετώπισης Άγχους Εξετάσεων (για γονείς και μαθητές)
⦁       Σεμινάριο Επαγγελματικής Προοπτικής (για γονείς και μαθητές)
⦁       Σεμινάριο Αντιμετώπισης Εφηβείας (για γονείς)
⦁       Τεστ διάγνωσης αυτοπεποίθησης (για μαθητές)

Τα Σεμινάρια γίνονται διαδικτυακά από εξειδικευμένο και πολύπειρα στα αντικείμενα προσωπικό και η πολυετής τους επιτυχία στην Αθήνα έχει αποδείξει τη χρησιμότητα που έχουν για γονείς και μαθητές στα κρίσιμα τελευταία σχολικά χρόνια των παιδιών.

"Η ποιότητα και η καινοτομία αποτελούν για εμάς αξίες αδιαπραγμάτευτες" δήλωσε για τη νέα πρωτοβουλία του φροντιστηρίου ο υπεύθυνος σπουδών, καθηγητής φυσικής κ. Παντελής Μαυρίδης. Προσέθεσε δε πως ελπίζει "γονείς και μαθητές να εκμεταλλευτούν τη νέα μας αυτή προσφορά, καθώς έχουν πολλά να κερδίσουν απ' αυτή".

Σημειώνεται πως τα Σεμινάρια θα προσφέρονται από το φροντιστήριο στους ενδιαφερόμενους δωρεάν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις