Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γιάννης Μολφέτας στο thebest.gr: "Υψηλότεροι στόχοι για φέτος"

Γιάννης Μολφέτας στο thebest.gr: "Υ...

Ο παίκτης του Απόλλωνα μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας του

Αισιόδοξος για την φετινή χρονιά και για την πορεία της ομάδας εμφανίστηκε ο Γιάννης Μολφέτας σε δηλώσεις του στο thebest.gr μια μέρα μετά τον νικηφόρο αγώνα με τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά ο νεαρός άσος μας δήλωσε:

Για τον αγώνα με τα Τρίκαλα: “Ήταν μια σημαντική νίκη ύστερα από μια ήττα, στις λεπτομέρειες στον προηγούμενο αγώνα. Μια νίκη ψυχολογίας για την ομάδα. Θα μας δώσει φτερά για την συνέχεια και το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο.

Πιστεύω πως ήμασταν πολύ θετικοί στην άμυνα, πήραμε τα ριμπάουντ, δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους,στα πρώτα 25 λεπτά κυρίως. Μετά μας γύρισαν σε ζώνη και χάσαμε τον ρυθμό μας με αποτέλεσμα να μειώσουν το σκορ.

Αλλά στο τέλος είχαμε καθαρό μυαλό και πήραμε την νίκη. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, ιδιαίτερα στο Μάριο Μπάτη και τον Γάιο Σκορδίλη, που προέρχονταν από τραυματισμό.

Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μας. Ελπίζω η χρονιά να έχει ανάλογη συνέχεια και καλή επιτυχία και στα Τρίκαλα”.

Για την χρονιά και την πορεία της ομάδας: “Ύστερα από τα δύσκολα χρόνια που πέρασε η ομάδα μέχρι να ανέβει στην Α1, το έργο που ξεκίνησε ο Αντρέας Μολφέτας με τους συνεργάτες του και συνεχίζει η τωρινή διοίκηση και ο προπονητής αποδίδει καρπούς, καθώς πλέον η ομάδα είναι πολύ καλά οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα.

Εφόσον αγωνιστικά έχουμε καθιερωθεί στην οχτάδα τα δύο τελευταία χρόνια λογικό είναι να θέλουμε το κάτι παραπάνω. Και αυτοί είναι οι στίχοι και για φέτος.

Φάνηκε αυτό απ την αρχή της προετοιμασίας καθώς ήρθαν καλοί έμπειροι Έλληνες παίχτες και διότι αρχίσαμε απ την προετοιμασία σ ένα υπερσύγχρονο χώρο, στο Καρπενήσι. Βοήθησε πάρα πολύ αυτό στο δέσιμο και τη χημεία της ομάδας. Όπως και στα καθαρά αγωνιστικά πλαίσια”.

HΛΙΑΣ ΜΑΤΣΑΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports