Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

At home. Νιώσε τη ζωή σου στο σπίτι!

At home. Νιώσε τη ζωή σου στο σπίτι!

Feel the living. Το motto του At home...

At home.

Σημαίνει στο σπίτι. Και θα ομολογήσουμε ότι είναι μια εύστοχη και απόλυτα ειλικρινής επωνυμία που υποστηρίζει με συνέπεια αυτό που από κοντά είδαμε και διαπιστώσαμε.

Το At home είναι ένα διαφορετικό (για πολλούς λόγους) κατάστημα, ένα πρότυπο showroom με ετοιμοπαράδοτα τα προϊόντα του στην Κανελλοπούλου 50 στην Πάτρα. Το βασικό αντικείμενο του είναι η εμπορία οικιακού εξοπλισμού - με πληρότητα κάλυψης σε όλη την τεράστια γκάμα που αυτός ο όρος περιγράφει. Αλλά ο τρόπος και η λογική του, ορίζει τη διαφορετικότητα του...

«Στο σπίτι» λοιπόν, για δύο βασικούς λόγους:

O πρώτος είναι η ζεστασιά και η οικειότητα που αισθάνεσαι όταν τριγυρνάς στο κατάστημα, με τους ανθρώπους του να είναι πάντα δίπλα σου αλλά την ίδια στιγμή να σου δίνουν το «χώρο σου» να ψάξεις, να δείς, να γεμίσεις εικόνες, να συνθέσεις τη δική σου, να ανακαλύψεις, να βιώσεις.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο μεγάλος χώρος δεν είναι ένα πολυκατάστημα που σε κάθε σπιθαμή του σου προβάλλει προϊόντα για να αγοράσεις, αλλά θεματικές σπιτικές γωνιές στημένες με μεράκι, γούστο, με δουλεμένη διακόσμηση που θα σε καθοδη- γήσει και όχι θα σε αναγκάσει, που θα σου δείξει πως αυτή η σπιτική γωνία που έχεις απέναντι σου μπορεί να γίνει σπίτι σου και δεν αποτελείται από ακόμα ένα προϊόν που δεν θα «κάθεται» στο χώρο σου.

Βλέπεις λοιπόν συνολικές προτάσεις που αποτελούνται από εξαιρετικές επιλογές προϊόντων και όχι εμπορικά στησίματα δίχως προβληματισμό και άποψη. Βλέπεις δουλεμένες διακοσμήσεις που έχουν προκύψει από καθημερινή ενασχόληση και προσπά- θεια.

Τραπεζαρίες, καναπέδες, σύνθετα, κρεβάτια και στρώματα, κρεβατοκάμαρες, κομοδίνα και κομότες, καρέκλες, γραφεία, επιλεγμένα φωτιστικά, αντικείμενα διακόσμησης κάθε είδους, αξεσουάρ μπάνιου και κουζίνας, textile & χαλιά θα αναφέρουμε ενδεικτικά μόνο και μόνο για να έχετε εικόνα των προϊόντων, κινδυνεύοντας να έχουμε ξεχάσει πολλά...

Feel the living. Το motto του At home.

Ακριβώς αυτό που εισπράξαμε στην παρουσία μας εκεί, γιατί δεν θέλουμε να την πούμε επίσκεψη - ακριβώς γιατί νιώσαμε κάτι πολύ πιο ζεστό!

Το At home δημιουργήθηκε για να δώσει μια άλλη οπτική στον τρόπο που ζούμε στο σπίτι. Και όχι στον τρόπο που αγορά- ζουμε γι’ αυτό. Να της δώσει άποψη, χρώμα, ζεστασιά, άνεση, αρμονία και να σε μας να δώσει τον τρόπο και τα μέσα ώστε να ταυτιστεί η προσωπικότητα μας με την ταυτότητα του χώρου μας. Και αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον αν συνυπολογίσετε ότι το αντίτιμο για να αποκτήσετε αυτά που θα σας κερδίσουν απ’ όσα θα έχετε δει, είναι μια μεγάλη έκπληξη που σας περιμένει..! Το value for money στα καλύτερα του, στα ομορφότερα του και επιτρέψτε μας: στα πιο αποδεδειγμένα του!

Μιλήσαμε με τους ανθρώπους του At home.

Μας είπαν με απλό και ουσιαστικό τρόπο όσα διαπιστώσαμε παραπάνω, και χαρήκαμε πολύ με αυτό. Μας μίλησαν για τα πολλά που έρχονται, για τα πολλά που σχεδιάζουν, για τη συνεχή αναζήτηση του καλύτερου για τις ανάγκες του πελάτη τους - νιώσαμε πως αυτό είναι η κινητήριος δύναμη στο At home.

Μας μίλησαν, εκτός των άλλων, για το website (athome.com.gr) που ετοιμάζουν και ενθουσιαστήκαμε - αναμένουμε!

Μας είπαν, με μεγάλη χαρά, πως μας περιμένουν όλους να βρεθούμε στο χώρο τους.

Με δυνατότητα parking και συνεχές ωράριο Δευτέρα έως Παρασκευή 9 π.μ. με 9 μ.μ. και Σάββατο 9 π.μ. με 5 μ.μ., οι άνθρωποι στο At home δημιουργούν τις συνθήκες για να μας βοηθήσουν να βρεθούμε εκεί.

Εμείς σίγουρα θα ξαναπάμε, και μάλιστα άμεσα, για τα χριστουγεννιάτικα μας. Τα λέμε εκεί...

At home. Feel the living. Κανελοπούλλου 50, Πάτρα. Tηλ: 2610 454000

url: www.athome.com.gr

FB: facebook.com/Athomepatras

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight