Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ο νέος κόμβος μας φέρνει πιο κοντά στο ΚΤΕΟ

Ο νέος κόμβος μας φέρνει πιο κοντά στο ΚΤΕΟ

Καθιστά τον έλεγχο ΚΤΕΟ ακόμα πιο σύντομο και εύκολο

Μετά τη παράδοση του νέου κόμβου που συνδέει την Ακτή Δυμαίων με τη περιμετρική οδό μέσω της λεωφόρου Γλαύκου το Ι.ΚΤΕΟ ΑΧΑΙΑΣ Ζώης Αθανασόπουλος καθιστά τον έλεγχο ΚΤΕΟ ακόμα πιο σύντομο και εύκολο.

O Ιδιοκτήτης του ΙΚΤΕΟ ΑΧΑΙΑΣ, Ζώης Αθανασόπουλος, αναφέρει: "Η επιλογή της τοποθεσίας δεν ήταν τυχαία όταν εξετάζαμε την επένδυση. Γνωρίζαμε πως με τον νέο κόμβο είμαστε πλέον το πιο κεντρικό ΚΤΕΟ στη Πάτρα. Είτε κανείς έρθει απο περιμετρική είτε απο τη παραλία θα βρεθεί σε άμεσο χρόνο στις εγκαταστάσεις μας. Ξέρουμε πως ο χρόνος πλέον είναι πολυτιμος και το κόστος μετακίνησης πολύ μεγάλο."

Επίσης αναφέρει: ‘Στην εποχή που βρισκόμαστε όταν αποφασίζεις να επενδύσεις σε μία τέτοια επιχείρηση πρέπει να θεωρείς δεδομένο πως όλοι οι παράγοντες που θα αναγάγουν την επιχείρηση σου στο Νο1 είναι μελετημένοι. Γι’αυτο και εμείς εκπαιδεύσαμε και προσλάβαμε το καλύτερο προσωπικο, επιλέξαμε το καλύτερο σημείο, κατασκευάσαμε ένα φιλικό στο περιβάλλον μοντέρνο κτίριο και προσφέρουμε με χαμόγελο τις υπηρεσίες μας.

Δεν είναι τυχαίο πως μέσα σε 3 χρόνια λειτουργίας οι Πατρινοί μας λένε: Ευτυχώς που ανοίξατε και πλέον το ΚΤΕΟ είναι ευχάριστο!

ΙΚΤΕΟ ΑΧΑΙΑΣ Ζώης Αθανασόπουλος

Βελεστίνου 52-54, ΒΙΟΠΑ Γλάυκου

2610 525700

Τηλ. για ραντεβου: 10606

www.ikteoachaias.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά