Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Οι Πατρινοί αθλητές ετοιμάζουν βαλίτσες για Αυστραλία

Οι Πατρινοί αθλητές ετοιμάζουν βαλίτσες ...

Θα πάρουν μέρος στους παιδικούς αγώνες

Την επόμενη Τετάρτη το πρωί αναχωρεί για Αυστραλία η αποστολή του Δήμου Πατρέων. Οι Παγκόσμιοι Παιδικοί Αγώνες I.C.G. στους οποίους συμμετέχουν παιδιά - αθλητές 12-15 ετών, είναι ετήσιοι και πραγματοποιούνται σε διαφορετική χώρα και ήπειρο κάθε χρόνο.

Είναι η μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη παγκόσμια διοργάνωση στο είδος της και τελεί υπό την αιγίδα της Δ.Ο.Ε. παγκόσμια.

Στους φετινούς αγώνες στο Lake Macquarie η αποστολή του Δήμου Πατρέων θα συμμετάσχει στα αγωνίσματα της κολύμβησης, του στίβου και της ενόργανης γυμναστικής. Συγκεκριμένα στην κολύμβηση ο Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος της ΝΕΠ θα συμμετάσχει στα 50,100,200μ.  ελεύθερο και στα 50μ. πεταλούδα. Ο Κωνσταντίνος Κυριαζής πάλι της ΝΕΠ θα αγωνισθεί στα 50,100, 200μ. ύπτιο και 50μ. Ελεύθερο, ενώ θα τους συνοδεύσει ο προπονητής τους Σταύρος Νταλαχάνης.

Στον στίβο θα αγωνισθούν η Χριστίνα Ευστρατίου στα 100 μέτρα και στο μήκος και η Ανδριάνα Nεοφύτου στα 100μέτρα με την καθοδήγηση της Αλέκας Σιούλη.

Τέλος στην ενόργανη γυμναστική η Χρυσή Τσοπάνογλου του Άτλαντα Πατρών θα συμμετάσχει στα αγωνίσματα: ασκήσεις εδάφους, άλμα και δοκό ισορροπίας με προπονητή τον Ηλία Τσοπάνογλου.

Αρχηγός αποστολής   θα είναι ο καθηγητής φυσικής αγωγής Γιάννης Παπαγιαννόπουλος, ενώ στους αγώνες θα παρευρεθεί για τις υποχρεώσεις  της διοργάνωσης με την ιδιότητα του εκλεγμένου μέλους του icg committee ο Νίκος Τζανάκος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports