Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Μπιλ Κόσμπι απαντά για το σκάνδαλο με τους βιασμούς

Ο Μπιλ Κόσμπι απαντά για το σκάνδαλο με ...

Μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει

Σχετικά με το σκάνδαλο που ξέσπασε πρόσφατα στο οποίο κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον έξι γυναικών μίλησε στην εφημερίδα Florida Today ο βετεράνος κωμικός Μπιλ Κόσμπι, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δήλωσε πως δεν υποχρεούται να «απαντήσει σε υπαινιγμούς».

Ο 77χρονος Κόσμπι μίλησε την Παρασκευή στην εφημερίδα, προτού ξεκινήσει η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστή σε θέατρο της Μελβούρνης της Φλόριντα.

Ο κωμικός έχει αρνηθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τους ισχυρισμούς γυναικών που υποστηρίζουν ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον Κόσμπι, ενώ αρκετές εξ αυτών τον κατηγορούν ότι τις νάρκωσε προτού τις βιάσει.

«Ξέρω ότι οι άνθρωποι έχουν κουραστεί από τη σιωπή μου, αλλά κανείς δεν είναι αναγκασμένος να απαντά σε υπαινιγμούς», είπε. «Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν πρώτα τα γεγονότα. Δεν θα πρέπει να περνάνε κάτι τέτοιο και δεν χρειάζεται να απαντούν σε υπαινιγμούς», δήλωσε ο Κόσμπι στην εφημερίδα.

Ο κωμικός δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ ξανά στο παρελθόν κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και οι δικηγόροι του έχουν δηλώσει ότι οι ισχυρισμοί για τις υποτιθέμενες επιθέσεις είναι αποτελούν δυσφήμιση και συκοφαντίες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις