Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάνος Καμμένος: Δεν μπορούν να εκβιάσουν 180 βουλευτές - Εκλογές τον Μάρτιο

Πάνος Καμμένος: Δεν μπορούν να εκβιάσουν...

Ανοίγματα και στον ΣΥΡΙΖΑ

Κατηγορηματικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στο συνέδριο του κόμματος, σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, αναφέροντας πως θα γίνουν τον προσεχή Μάρτιο, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να βεθεί ο "μαγικός αριθμός" των 180 βουλευτών.

Κατά την κεντρική ομιλία του στο διήμερο, 2ο συνέδριο των ΑΝΕΛ στο ΣΕΦ, ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, έστειλε σαφές μήνυμα πρόωρων εκλογών.

ΦΩΤΟ - EUROKINISSI
ΦΩΤΟ - EUROKINISSI

"Δεν θα βρουν να αγοράσουν, δεν θα βρουν να εκβιάσουν  180 βουλευτές. Οι εκλογές θα γίνουν τον Μάρτιο", είπε ο Π. Καμμένος.

Καρφιά προς πάσα κατεύθυνση



"Όποιος βγει αύριο από αυτή την αίθουσα θα δεσμεύεται με τις αποφάσεις του συνέδριο. Αυτή είναι δημοκρατία και στη δημοκρατία υπάρχει η αρχή της πλειοψηφίας» τόνισε ακόμη ο Πάνος Καμμένος  στέλνοντας παράλληλα μήνυμα πειθαρχίας για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας.

Παράλληλα κάλεσε το Νότη Μαριά, τον μοναδικό ευρωβουλευτή των ΑΝΕΛ, να έρθει στο συνέδριο: "Να έρθει στο συνέδριο να πει την άποψή του. Στις ευρωεκλογές ο Νότης Μαριάς αρνήθηκε οι Αντιμνημονιακοί Πολίτες να μπουν στη συμμαχία των ΑΝΕΛ με τα άλλα κινήματα και κατέβηκε ως Ανεξάρτητος Έλληνας".

Ακόμη, ο Πάνος Καμμένος έστειλε μήνυμα προς βουλευτές που το προηγούμενο διάστημα αποχώρησαν από τους ΑΝΕΛ υποστηρίζοντας ότι "κάποιοι φοβήθηκαν και φύγανε γιατί έχουν μπλοκαρισμένους λογαριασμούς από το ΣΔΟΕ. Δεν έχω offshore, είμαι φτωχότερος από τότε που μπήκα στην πολιτική", ενώ διεμήνυσε να παραδώσουν τις έδρες, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Παραδώστε την έδρα που κλέψατε από τους ΑΝΕΛ. Δεν θα τους συγχωρήσει η ιστορία και ο λαός".

"Άνοιγμα" σε ΣΥΡΙΖΑ

 

ΦΩΤΟ - EUROKINISSI
ΦΩΤΟ - EUROKINISSI

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν παρέλειψε στην ομιλία του να αναφερθεί και στις μελλοντικές συνεργασίες του κόμματος του… κλείνοντας το μάτι προς την πλευρά της Κουμουνδούρου επισημαίνοντας ότι "είμαστε μαζί και θα βάλουμε στο πλάι τις διαφορές μας. Θα ξεκαθαρίσουμε δημόσια τις θέσεις μας για να αποτελέσουμε τη μεγάλη συμμαχία για να ανατρέψουμε αυτή τη κυβέρνηση. Προχωρούμε όλοι μαζί στη δημιουργία ενός δημοκρατικού αντιμνημονιακού μετώπου".

 

ΠΗΓΗ: www.newsit.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις