Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πέγκυ Ζήνα αμακιγιάριστη και χαλαρή κάνει βόλτες στα νότια προάστια - ΦΩΤΟ

Η Πέγκυ Ζήνα αμακιγιάριστη και χαλαρή κά...

Με τις φόρμες της

Χαλαρή και άνετη με τις φόρμες και τα φλατ μποτάκια της βγήκε για βόλτα στα μαγαζιά η Πέγκυ Ζήνα. Λίγο πριν ξεκινήσει τις εμφανίσεις στο Φωταέριο με τον Νότη Σφακιανάκη, η Πέγκυ είπε να ρίξει μια ματιά στις βιτρίνες και να απολαύσει τον περίπατό της.

Προορισμός της; Τα καταστήματα στα νότια προάστια, κοντά στο σπίτι της, όπου βγαίνει συχνά για να κάνει τις αγορές της. Μόνο που αυτήν τη φορά ήταν μόνη χωρίς την μικρή Ηλέκτρα που συχνά είναι μαζί με την μαμά στις βόλτες.


Όσο για το look της; Όπως σου είπα και παραπάνω ήταν εντελώς casual, το μακιγιάζ της natural, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα και φορούσε γυαλιά ηλίου και καπελάκι (για να περάσει απαρατήρητη – όχι ότι αυτό είναι εφικτό...)

 

Το σίγουρο είναι, όμως, ότι έδειχνε κεφάτη και ανανεωμένη και έτοιμη για τη φετινή συνεργασία με τον Νότη Σφακιανάκη που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο φετινό χειμώνα... Σε πρόσφατες δηλώσεις της, μάλιστα, η Πέγκυ είχε αποκαλύψει πως ήταν πολύ ενθουσιασμένη για τη φετινή συνεργασία, ξεκαθαρίζοντας πως τώρα δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες για να βρεθούν μαζί στη σκηνή!

Δες φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight