Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα:"Έπεσαν" οι υπογραφές για την παραχώρηση κτιρίων του ΟΑΕΔ στο Δήμο Πατρέων

Πάτρα:"Έπεσαν" οι υπογραφές γι...

Το μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη το πρωί

Στον Δήμο Πατρέων παραχωρούνται κτίρια του ΟΑΕΔ για να στεγάσουν κοινωφελής δράσεις. Το σχετικό μνημόνιο συνεργασίας κοινωφελείς δράσεις, υπεγράφη, σήμερα το πρωί, στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, μετά από πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Γιώργου Διδασκάλου.

Κατά τη διάρκεια της υπογραφής, που πραγματοποιήθηκε από το Διοικητή του Οργανισμού Θεόδωρο Αμπατζόγλου, το Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη και τον κ. Διδασκάλου, παραδόθηκε, αρχικά, η χρήση πέντε καταστημάτων, στις Εργατικές Κατοικίες της Ανθείας, συνολικού εμβαδού 150 τ.μ., προκειμένου να λειτουργήσει παιδικός σταθμός.

«Με ευαισθησία και υπευθυνότητα ενώνουμε τις δυνάμεις μας προς όφελος της κοινωνίας και της βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών. Είναι πολύ θετικό ότι η συνεργασία που ξεκινήσαμε, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, απέδωσε καρπούς. Μαζί με το Δήμαρχο και τον Διοικητή του Ο.Α.Ε.Δ. θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να δώσουμε ζωή σε υποβαθμισμένες περιοχές και να εξυπηρετήσουμε ανάγκες, αρχικά, των πιο ευπαθών κοινωνικών ομάδων, βάζοντας το δικό μας λιθαράκι στην δημιουργία του κοινωνικού κράτους», δήλωσε, αμέσως μετά την υπογραφή του μνημονίου, ο κ. Διδασκάλου.

Στην υπογραφή του μνημονίου παρόντες ήσαν ο Αντιδήμαρχος Έργων – Καθαριότητας & Μηχανολογικού Εξοπλισμού του Δήμου Πατρέων, Χρήστος Κορδάς, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του ΟΑΕΔ Γιάννης Καρβέλης και ο σύμβουλος του Διοικητή του Ο.Α.Ε.Δ. Κώστας Δούρος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις