Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η ξανθιά μπύρα της Πάτρας στο Forum Ανάπτυξης

Η ξανθιά μπύρα της Πάτρας στο Forum Ανάπτυξης

Η μπύρα Διώνη αυτό το Σαββατοκύριακο στο ξενοδοχείο "Αστήρ"

Στο Forum Ανάπτυξης που πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Αστήρ της Πάτρας συμμετέχει η Πατραϊκή Ζυθοποιία. Στο ισόγειο θα λειτουργεί έκθεση με τοπικά προϊόντα όπου η Πατραϊκή Ζυθοποιία συμμετέχει με την μπύρα Διώνη. Θα υπάρχει εκπρόσωπος της εταιρίας που θα ενημερώνει το κοινό για τα χαρακτηριστικά της μπύρας, για το πώς παρασκευάζεται κ.α.

Επίσης, το Σάββατο 6-8 μ.μ. θα υπάρχει θεματική ενότητα για τη νέα επιχειρηματική δραστηριότητα εν μέσω κρίσης κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει αφιέρωμα στην Πατραϊκή Ζυθοποιία στο πλαίσιο του οποίου θα μιλήσει και ο ιδιοκτήτης της Κώστας Αντωνακόπουλος.

Η "Διώνη" είναι η πρώτη ετικέτα της Πατραϊκής Ζυθοποιίας των αδελφών Κώστα και Γιώργου Αντωνακόπουλου, μια εξαιρετική, φρέσκια και απαστερίωτη μπύρα pilsner.
Η εξ ολοκλήρου νέα, υπερσύγχρονη βιομηχανία της Πατραϊκής Ζυθοποιίας, εδρεύει στα περίχωρα της Πάτρας, στα Βραχνέικα, (Π.Ε.Ο Πατρών-Πύργου 33-35) όπου λειτουργεί η ζυθοποιία, το εμφιαλωτήριο, το κέντρο διανομής και οι διοικητικές υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις