Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γεωργίου στο thebest.gr: “Δεν υπάρχει πλέον η διάθεση, από τους παράγοντες του χάντμπολ”

Γεωργίου στο thebest.gr: “Δεν υπάρχει πλ...
Λαλιώτη Αμαλία

Ο Πατρινός αθλητής μιλά για την καριέρα του

Ο Κανέλλος Γεωργίου έχει γράψει τη δική του ιστορία στον χώρο του πατραϊκού χάντμπολ, ξεκινώντας από τον ιστορικό Ηρακλή και στη συνέχεια τον Ολυμπιακό, αλλά κορυφαία στιγμή στην καριέρα του αποτέλεσε η σεζόν στο Κιλκίς με το οποίο διεκδίκησε τίτλους και κατάφερε να ξεχωρίσει σε πανελλήνιο επίπεδο.

Φέτος αγωνίζεται στην Αναγέννηση Άρτας, ενώ μιλά στο thebest.gr και για την πικρία ενός τραυματισμού του, που τον άφησε εκτός Εθνικής ομάδας.

Πέρυσι πραγματοποίησες μία πολύ καλή σεζόν στον Πήγασο Αιγίου, φέτος πως ήρθε η μεταγραφή στην Άρτα;

Έπαιζε από πέρυσι ο Αλέξης Παπαγιαννόπουλος και ήταν ο συνδετικός μας κρίκος. Ήθελαν να κάνουν κάτι καλύτερο και μου έκαναν πρόταση. Το Αίγιο διαλύθηκε και ήμουν ελεύθερος και έτσι πήγα. Μου έκαναν καλή οικονομική πρόταση και δέχθηκα.

 

Ήσουν και εσύ μέσα στην χρυσή τετράδα των Πατρινών, μαζί με τους Ανατσασέλλο, Τρουπή και Τσαγκαράτο που παίξατε σε ομάδες της Α1 Εθνικής καταφέροντας να πρωταγωνιστήσετε. Υπάρχουν παιδιά για να μπορέσουν να σας διαδεχθούν έστω και τώρα;

Στην υπόλοιπη Ελλάδα δουλεύουν με περισσότερο προγραμματισμό και βγαίνουν συνεχώς νέα παιδιά, αλλά δυστυχώς εδώ δεν μπορεί να γίνει το ίδιο. Και όχι γιατί δεν υπάρχουν ταλέντα, αλλά επειδή οι εποχές είναι δύσκολες και οι άνθρωποι στις ομάδες, δεν έχουν τη διάθεση που είχαν παλιότερα και όχι γιατί δεν αγαπούν το άθλημα, αλλά γιατί δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις.

Έχεις πετύχει τοπικά ντέρμπι Ολυμπιακού και Ηρακλή στο χάντμπολ με το Κουκούλι να μην πέφτει καρφίτσα. Πώς δικαιολογείς το γεγονός ότι η Εθνική έπαιξε επίσημο παιχνίδι με άδειο γήπεδο;

Με στεναχωρεί και με ενοχλεί ιδιαίτερα, γιατί αυτό δεν τιμά και την Πάτρα, όταν έρχεται η Εθνική ομάδα ανεξάρτητα αθλήματος πρέπει τα γήπεδα να γεμίζουν. Τι έφταιξε τώρα δεν μπορώ να ξέρω.

Θα ήθελες να είχες φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο;

Όλοι οι αθλητές το θέλουμε, αλλά εγώ ήμουν άτυχος, γιατί ότι έγινε η κλήση μου για την Εθνική, είχα έναν σοβαρό τραυματισμό που ήταν και ο λόγος που δεν συνέχισα στο Κιλκίς. Είχα και τον πατέρα μου που ήθελα να είμαι Πάτρα και να δουλεύω και όλα αυτά με έφεραν πάλι πίσω όπου τελικά μου βγήκαν σε καλό.

Γιατί δεν προτιμάς να παίξεις σε μία από τις δικές μας ομάδες;

Γιατί δεν υπάρχει κάποια που να μπορώ να αγωνιστώ.

Ο στόχος με την Αναγέννηση;

Δεν είναι άλλος από την παραμονή και μετά βλέπουμε.

 

 

Η Ορμή Λουξ θεωρείς ότι κρατά ψηλά το πατραϊκό χάντμπολ;

Σίγουρα έχει χτίσει το όνομά της και συνεχίζει γι αυτό. Έχει καταφέρει να φέρει πολλές διακρίσεις και προσπαθεί να επιστρέψει σε αυτές.

Έχεις ξεκινήσει τον αθλητισμό από την ενόργανη, όπου θυμάμαι πιο παλιά σε κάθε γκολ, ο πανηγυρισμός ήταν ανάποδη κολοτούμπα στον αέρα. Τώρα κάνεις το ίδιο;

Η ενόργανη με έχει βοηθήσει σε ότι έχω κάνει αθλητικά στη ζωή μου. Τώρα όμως έχω μεγαλώσει και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορώ να πανηγυρίζω με τέτοιο τρόπο (γέλια).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports