Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Η μέταλ μπάντα Septic Flesh, σε ένα μοναδικό live αυτό το Σάββατο στην Πάτρα

Η μέταλ μπάντα Septic Flesh, σε ένα μονα...

Στην Αίγλη στην Βέσο Μάρε

Όπως είχε ξαναγράψει το thebest.gr, oι Septic Flesh, μία επιτυχημένη μέταλ μπάντα με μουσική πορεία σχεδόν 24 χρόνων, επιλέγουν την Πάτρα σαν πρώτο σταθμό για την παρουσίαση του "TITAN" στην Ελλάδα.

Οι Septic Flesh θα έχουν μαζί τους, αυτό το Σάββατο 22/11/2014 στην αίθουσα Αίγλη στην Βέσο Μάρε όπου θα εμφανιστούν, τους DEATH COURIER και την ανερχόμενη μπάντα Mother of Millions.

Τα μέλη του γκρουπ είναι οι Seth Siro Anton - Bass & φωνή, Christos Antoniou - Guitars & Orchestral, Sotiris Anunnaki V. - Guitars & φωνητικά και  Fotis Benardo - Drums & Percussion.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Septic Flesh χουν παίξει και σε πολλά event στο εξωτερικό όπως στην Τουλούζη αλλά και στο Graspop Metal Meeting στο Βέλγιο το 2011.

Οι Septicflesh σχηματίστηκαν στην Αθήνα, το Μάρτιο του 1990 από τον Σωτήρη Βαγενά (κιθάρα), τον Σπύρο Αντωνίου (μπάσο και φωνητικά) και τον Χρήστο Αντωνίου (κιθάρες) και γρήγορα κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο EP, Temple of the Lost Race το Δεκέμβριο του 1991.

Η μπάντα ηχογράφησε το πρώτο full-length άλμπουμ της με τίτλο Mystic Places of Dawn, τον Απρίλιο του 1994 στο στούντιο Storm με την συμπαραγωγή του Magus Wampyr Daoloth (ο οποίος στο παρελθόν ήταν στα πλήκτρα των Rotting Christ), όπως αναφέρεται στην wikpedia.

Από το σχηματισμό της μπάντας το 1991 μέχρι το 1997, το line-up ήταν σταθερό αλλά στα άλμπουμ The Ophidian Wheel (1997) και A Fallen Temple (1998) προστέθηκε στα γυναικεία φωνητικά η Ναταλία Ρασούλη. Η μπάντα λίγο μετά διαλύθηκε και επανενώθηκε το 2007. Στις 10 Σεπτεμβρίου του 2009, η μπάντα ανακοίνωσε ότι είχε ξεκινήσει την ετοιμασία για ένα νέο studio album.

Οι πόρτες θα ανοίξουν για τη συναυλία στις 20.00.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View