Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Η ατζέντα του σαββατοκύριακου στην Πάτρα – Που να πάτε και τι να δείτε

Η ατζέντα του σαββατοκύριακου στην Πάτρα...

Ξεχωρίζει το αφιέρωμα στο ρεμπέτικο από την Πατραική Μαντολινάτα στο Λιθογραφείον

Πλούσιο σε εκδηλώσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος είναι κι αυτό το σαββατοκύριακο 22 και 23 Νοεμβρίου 2014.

Κατ’ αρχάς στο θέατρο Αντίμετρο στην οδό Φαβιέρου και Αγ. Διονυσίου δίνονται οι τελευταίες παραστάσεις του έργου των Σακελλάριου – Γιαννακόπουλου «Αλίμονο στους νέους», στις 21.30, σε σκηνοθεσία Μίλτου Σπυρόπουλου.

Μία παράσταση που ξεχώρισε και που λόγω της επιτυχίας της, πήρε παράταση  έως και την Κυριακή 23/11/2014. Ανάμεσα στους ηθοποιούς της παράστασης είναι και ο Μιχάλης Σμυρλής.

Σε κοντινή απόσταση, στο Επίκεντρο+ στην οδό Αγ. Διονυσίου, η κεφάτη ερασιτεχνική θεατρική ομάδα των Υποκριτών παρουσιάζει το ξεκαρδιστικό έργο «2 ½ φόνοι και ένα μπουλντόγκ» σε διασκευή του γνωστού θεατρικού διδύμου των Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου και σκηνοθεσία του Μίλτου Παπλά. Όσοι το έχουν δει μέχρι τώρα μιλούν για πολύ γέλιο. Το σαββατοκύριακο στις 21.30 το βράδυ. Μεταξύ άλλων παίζουν οι Γιολάντα Δελή, Ιάσονας Φωτήλας και Ηλίας Ηλιόπουλος.

Στο Act στις σκάλες Γεροκωστοπούλου, ξεκίνησε η παράσταση «Το κοντραμπάσο» από το έργο του Γερμανού συγγραφέα Πατρίκ Ζισκύντ. Σε σκηνοθεσία της Μαρίας Καλλιαμβάκου με ερμηνευτή τον Δημήτρη Τζαβάρα που ξεχώρισε και στο «Μπλάνκο» των Τσαρδάκα και Μάγνη. Το Σάββατο στις 21.30 και την Κυριακή στις 20.30. Η παράσταση θα παίζεται τουλάχιστον έως και την ερχόμενη Κυριακή 30/11/2014.

Στο Λιθογραφείον στην οδό Μαιζώνος πλησίον της Τριών Ναυάρχων, στις 21.00 το βράδυ, το σαββατοκύριακο θα παρουσιαστεί η μουσική εκδήλωση αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο, από την Πατραική μαντολινάτα, έναν μουσικό όμιλο με ιστορία 87 χρόνων. Διευθύνει ο Νίκος Δημογιάννης και συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος και η Χρύσα Παναγιωτοπούλου.

Η Κινηματογραφική Λέσχη του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών στην οδό Φωκαίας κοντά στην πλατεία Ελευθερίας προβάλλει το Σάββατο 22/11/2014 στις 20.00 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, την κοινωνική ταινία σε σκηνοθεσία Κώστα Γαβρά, με καταγωγή από την Αρκαδία,  «Το Τσεκούρι» με τον Χοσέ Γκαρσία.

Στην Αίγλη στην Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων, αυτό το Σάββατο η ροκ μπάντα Septic Flesh. Oι πόρτες ανοίγουν στις 20.00.

Στο πλαίσιο των Πρωτοκλητείων 2014, στις 7 το απόγευμα της Κυριακής, στο νέο ιερό ναό Αγίου Ανδρέου ο Βυζαντινός Χορός «Θεόδωρος Φωκαεύς» θα αποδώσει ύμνους προς τιμήν του Πρωτοκλήτου Αγίου Ανδρέου, Πολιούχου των Πατρών.

Tέλος την Κυριακή στις 20.00 το απόγευμα στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων θα πραγματοποιηθεί συναυλία από το Δημοτικό ωδείο Πατρών, της Ορχήστρας Δωματίου και των νέων Σολίστ.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View