Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζητούνται γιατροί και νοσηλευτές στην Φιλανδία - Ήδη βρήκε δουλειά μία 29χρονη από την Πάτρα με κοντά 2.000 ευρώ μισθό

Ζητούνται γιατροί και νοσηλευτές στην Φι...

Η προκήρυξη τρέχει αυτό το διάστημα στον ευρωπαικό ΟΑΕΔ

Γύρω στις 18.000 διαθέσιμες θέσεις για γιατρούς και νοσηλευτές υπάρχουν σε ολόκληρη την Φιλανδία  και ήδη έχει δημοσιευτεί η σχετική προκήρυξη στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ/EURES (της αντίστοιχης δηλαδή υπηρεσίας ευρέσεως εργασίας στην Ευρώπη).

Όπως έγραψε η εφημερίδα Έθνος μπορεί η συγκεκριμένη προκήρυξη να έχει δημοσιοποιηθεί  εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες και μάλιστα στα ελληνικά, παρόλ’ αυτά μέχρι στιγμής, μόλις 2 γιατροί έχουν κάνει αίτηση για δουλειά! Πιθανόν η συγκεκριμένη προκήρυξη να μην είχε γίνει γνωστή ως τώρα ούτε και το ύψος των μισθών στην παγωμένη αλλά φιλόξενη Σκανδιναβική χώρα.

Οι απολαβές για τους πρωτοδιοριζόμενους γιατρούς όπως ακούσαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ του καναλιού Alpha ξεκινούν στα 4.000 ευρώ και ανεβαίνουν  στα 6.000 ευρώ για 37,5 ώρες εργασίας την εβδομάδα, τα δε μαθήματα Φινλανδικών που προσφέρονται δωρεάν στην Αθήνα, διαρκούν 3 μήνες ενώ παρέχονται και ευκολίες μετακόμισης και εγκατάστασης στη Φινλανδία.

*Στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ του Alpha μίλησε και μία 29χρονη Πατρινή κοπέλα που εδώ και λίγο καιρό έχει εγκατασταθεί στην Φιλανδία (3 ώρες με το αεροπλάνο είναι το Ελσίνκι) και ο μισθός της ως νοσηλεύτρια ξεκινά στα 1900 ευρώ συν επιπλέον παροχές. Είπατε κάτι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις