Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

H ΡΑΠ απαντά στην Ήρα : Η κα Κουρή μετά τις εκλογές δεν πήρε μέρος σε καμία συνεδρίαση

H ΡΑΠ απαντά στην Ήρα : Η κα Κουρή μετά ...

"Οι οποιεσδήποτε διαφωνίες μελών μας, καθόλα σεβαστές, πρέπει να συζητούνται στα συλλογικά όργανα και όχι στα ΜΜΕ"

Σε σχέση με την παραίτηση του μέλους της ΡΑΠ-ΠΑΤΡΑ, Ανθρώπινη Πόλη κας Ήρας Κουρή, το συντονιστικό της που συνεδρίασε χθες 20/11/2014, θεωρεί υποχρέωσή του να δηλώσει τα ακόλουθα:

  1. Η ΡΑΠ-ΠΑΤΡΑ, Ανθρώπινη Πόλη λειτουργεί αυτόνομα και με βάση συλλογικές διαδικασίες. Η οποιαδήποτε τοποθέτησή της, συζητείται και αποφασίζεται στις συνεδριάσεις των συλλογικών της οργάνων. Η κα Κουρή μετά τις εκλογές δεν πήρε μέρος σε καμία συνεδρίαση του συντονιστικού και της δημοτικής ομάδας της ΡΑΠ, παρότι πάντοτε λάμβανε έγκαιρη πρόσκληση ως μέλος και των δύο αυτών οργάνων. Εκεί πάντοτε συζητούνται όλα τα θέματα που πρόκειται να έλθουν στο Δημοτικό Συμβούλιο, με βάση τις εισηγήσεις της δημοτικής αρχής.
  2. Η θέση μας για την διαχείριση των απορριμμάτων εκφράστηκε με πληρότητα τόσο στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξη όσο και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, από τον επικεφαλής κ. Κώστα Σπαρτινό και τους δημοτικούς μας συμβούλους. Η καταρχήν συμφωνία μας με το σχέδιο της Δημοτικής Αρχής και η θετική μας ψήφος, όπως επίσης και οι επιφυλάξεις μας για επιμέρους σημεία (μεταξύ των οποίων το ασαφές χρονοδιάγραμμα της δημοτικής αρχής για τον χρόνο λειτουργίας της Ξερόλακκας και το είδος των αναγκαίων έργων αντιστήριξης) που περιέχονται στις δημόσιες τοποθετήσεις μας, συμφωνούν απόλυτα με τις διακηρυγμένες προεκλογικές μας θέσεις, τις οποίες είχε υποστηρίξει και η κα Κουρή.
  3. Σε κάθε περίπτωση θεωρούμε ότι οποιεσδήποτε διαφωνίες μελών μας, καθόλα σεβαστές, πρέπει να συζητούνται στα συλλογικά όργανα και όχι στα ΜΜΕ. Ο καθένας φέρει την ευθύνη του για το πώς αντιλαμβάνεται τη συμμετοχή του στις συλλογικές διαδικασίες.

Για την ΡΑΠ-ΠΑΤΡΑ, Ανθρώπινη Πόλη το θέμα θεωρείται λήξαν και δεν πρόκειται να επανέλθουμε.

Εμείς θα συνεχίσουμε να συναποφασίζουμε μέσα από τον διάλογο που αναπτύσσεται στα συλλογικά μας όργανα"


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις