Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι σχέσεις Αχαΐας - Κύπρου στο Forum Aνάπτυξης 2014

Πάτρα: Οι σχέσεις Αχαΐας - Κύπρου στο Fo...

Εκδήλωση του Συνδέσμου "Αχαιών Ακτή"

Ο Σύνδεσμος Αχαΐας-Κύπρου «Αχαιών Ακτή», συμμετέχοντας για πρώτη φορά στο Forum Ανάπτυξης 2014, επιδιώκει να καταδείξει τη δυναμική των σχέσεων μεταξύ Αχαΐας-Κύπρου και να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξή τους.

Από τους έγκριτους ομιλητές, θα αναπτυχθούν θέματα που άπτονται των πολιτισμικών, πολιτιστικών και εμπορικών σχέσεων, σε μιά προσπάθεια να διατυπωθούν θέσεις και προτάσεις, που θα διευρύνουν το πεδίο και θα διευκολύνουν τη σταθερή σύνδεση της Αχαΐας με την Κύπρο.

Ο Πρωτοπρεσβύτερος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου π. Νικόλαος Σκιαδαρέσης, θα μιλήσει με θέμα: «Πάτρα-Κύπρος, Άγιος Ανδρέας».

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, θα αναπτύξει το θέμα: «Αεροδρόμιο Αράξου/Πάτρας και η σύνδεσή του με την Κύπρο».

Ο καθηγητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών, τέως πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών και επίτιμος Δημότης Πατρέων, Σταύρος Α. Κουμπιάς, θα μιλήσει με θέμα «50 χρόνια Πανεπιστήμιο Πατρών-Κύπριοι καθηγητές και φοιτητές, ο σύνδεσμος με την Κύπρο».

Ο πρώην Πρόεδρος των Ξενοδόχων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αχαΐας Νίκος Παπαλέξης, θα μιλήσει για τις «Προοπτικές ανάπτυξης επιχειρηματικών σχέσεων Αχαΐας-Κύπρου».

Την εκδήλωση θα κλείσει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αχαΐας-Κύπρου «Αχαιών Ακτή» Αναστάσιος Στασής, με θέμα τις «Εμπορικές σχέσεις Κύπρου-Ελλάδας».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του FORUM Ανάπτυξης, του 17ου MONEY SHOW Πάτρας, με την έναρξη των εργασιών, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014, στις 10,30 π.μ. και διοργανώνεται από τον εκδότη της εφημερίδας «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» Παναγιώτη Γιαλένιο, στο Ξενοδοχείο Αστήρ.

Την εκδήλωση προλογίζει , ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αχαΐας-Κύπρου «Αχαιών Ακτή», Γιώργος Βουρλιόγκας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις