Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κρύφτηκαν στο φορτίο αλλά τους βρήκαν

Πάτρα: Κρύφτηκαν στο φορτίο αλλά τους βρήκαν

Χειροπέδες σε παράνομους μετανάστες και διακινητές

Χειροπέδες σε παράνομους μετανάστες και διακινητές έβαλαν χθες λιμενικοί στο λιμάνι της Πάτρας. Αναλυτικά: ένας 26χρονος διακινητής και έντεκα (11) παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω, ως οδηγός Φ/Γ οχήματος το οποίο ρυμουλκούσε επικαθήμενο κενό φορτίου το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί ασυνόδευτο σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκε να μεταφέρει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο χώρο του επικαθήμενου, τους ανωτέρω έντεκα (11) μετανάστες, στερούμενους νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.

Επίσης, ένας 51χρονος αλλοδαπός διακινητής και δύο (02) παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω, ως οδηγός Φ/Γ οχήματος το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκε να μεταφέρει κρυμμένους εντός της δεξιάς μπαγκαζιέρας του επικαθήμενου, τους δύο (02) μετανάστες, στερούμενους νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.

Ακόμη, δύο (02) παράνομοι μετανάστες και ο 21χρονος συνεργός τους εντοπίστηκαν, βραδινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε διενεργηθέντα έλεγχο πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με την άμεση συνέργεια του 21χρονου αλλοδαπού ο οποίος τους συνόδευε και θα συνταξίδευε μαζί τους, με σκοπό την παράνομη έξοδο τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν τα ανωτέρω πλαστά έγγραφα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις