Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Από πού προήλθε η σφαίρα που κατέληξε στο σπίτι δικηγόρου

Πάτρα: Από πού προήλθε η σφαίρα που κατέ...

Τι λέει ο δικηγόρος για το βλήμα που καρφώθηκε στην οικία του

Το σπίτι του δικηγόρου βρίσκεται στην περιοχή της Αρόης, κοντά στο πεδίο βολής κι όπως έγραψε χθες το thebest.gr, εντόπισε ένα βλήμα πυροβόλου όπλου.

"Αν εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο σημείο κάποιο μέλος της οικογένειάς μου , θα είχε σκοτωθεί" δηλώνει σήμερα στην εφημερίδα Πελοπόννησος ο δικηγόρος Άγγελος Στεργιόπουλος, αναφερόμενος στο συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η βολίδα βρέθηκε σφηνωμένη στον τοίχο του σπιτιού του και σε σημείο που οδηγεί στις κρεβατοκάμαρες.

Το σπίτι βρίσκεται στην Αρόη κοντά στο πεδίο βολής. Σύμφωνα με τον κ. Στεργιόπουλο φαίνεται ότι εκείνη την ημέρα εκτελούνταν ασκήσεις με πραγματικά πυρά, με αποτέλεσμα η βολίδα να καταλήξει στην οικία του, αφού πέρασε από το ρολό της τζαμαρίας.

Αρχικά υπήρχαν υπόνοιες για το ενδεχόμενο να πρόκειται για κάποιο προειδοποιητικό χτύπημα που σχετίζεται με την επαγγελματική δραστηριότητα του δικηγόρου. Ωστόσο η εξέταση του βλήματος έδειξε ότι πρόκειται για βλήμα πυροβόλου και σε συνδυασμό με τις πληροφορίες ότι το πρωί της Τετάρτης βρισκόταν σε εξέλιξη άσκηση του ΚΕΤΧ, έστρεψε τις έρευνες αλλού.

"Είμαι άτυχος γιατί το σπίτι μου βρίσκεται κοντά στο πεδίο βολής. Στο σημείο μένω 22 χρόνια και είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε κάτι τέτοιο. Η βολίδα σφηνώθηκε στην πόρτα του σπιτιού που οδηγεί στις κρεβατοκάμαρες. Αν κάποιος περνούσε από το σημείο θα ήταν νεκρός" τονίζει ο κ. Στεργιόπουλος, ο οποίος δηλώνει ότι θα ζητήσει αποζημίωση από το Δημόσιο για το περιστατικό.

Στο σπίτι βρέθηκε κλιμάκιο της Κρατικής Ασφάλειας και η βολίδα εστάλη για ανάλυση στα βαλλιστικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ στην Αθήνα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις