Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Ανάσα 11 εκ. ευρώ για τους σεισμόπληκτους"

"Ανάσα 11 εκ. ευρώ για τους σεισμόπ...

Συνάντηση Νταβλούρου με τον υπ. Ανάπτυξης

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Θανάσης Νταβλούρος με αφορμή την συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Ανάπτυξης, σημειώνει τα εξής:

"Ανάσα για τους σεισμόπληκτους των νομών Αχαίας και Ηλείας αποτελεί η υπογραφή του υπουργού Ανάπτυξης, Κωνσταντίνου Σκρέκα για την διάθεση, άμεσα, 11.000.000 ευρώ μέσω του Τ.Α.Σ.

Μετά τη συνάντηση που είχε χθες  ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Αθανάσιος Νταβλούρος με τον Υπουργό Ανάπτυξης, υπογράφτηκε η επιπλέον χρηματοδότηση του προγράμματος αποκατάστασης σεισμοπλήκτων και το οποίο θα διατεθεί άμεσα στους δικαιούχους των δυο νομών.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα ο Αχαιός βουλευτής της Ν.Δ., είχε εξακολουθητικά παρέμβει με κατάθεση σχετικών ερωτήσεων προς τους συναρμόδιους Υπουργούς με τελευταία την υπ’ αριθμ. 3916/22-10-2014, η οποία αποτέλεσε και τον λόγο ικανοποίησης του αιτήματος των σεισμοπλήκτων των δυο Νομών με την επιπλέον χρηματοδότηση για το 2014 με το προαναφερόμενο ποσό με επιπλέον αύξηση του αρχικού προϋπολογισμού του έργου από 150.000.000 ευρώ σε 173.000.000 ευρώ ήτοι κατά επιπλέον 14.000.000 Ευρώ."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις