Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ευθύνες για την συσσώρευση χρεών στις προηγούμενες δημοτικές Αρχές επιρρίπτει ο Πρόεδρος της ΓΑΙΑΟΣΕ

Πάτρα: Ευθύνες για την συσσώρευση χρεών ...

Για τα κτίρια στα Βραχνέικα

Ο βουλευτής Αχαΐας της ΔΗΜΑΡ κ. Νίκος Τσούκαλης επικοινώνησε με τον αρμόδιο για θέματα περιουσίας του ΟΣΕ, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΑΙΑΟΣΕ, κ. Αθανάσιο Σχίζα σχετικά με το θέμα που έχει ανακύψει με τη λήξη της μίσθωσης της ακίνητης περιουσίας του ΟΣΕ από το Δήμο Πατρέων σε Βραχνέικα, Τσουκαλέικα και Καμίνια, μετά το ανοιχτό συμβούλιο την περασμένη Τρίτη έξω από το κοινοτικό γραφείο Τσουκαλεΐκων, όπου έγινε ενημέρωση από τον κ. Δήμαρχο και παρευρέθηκε και εκπρόσωπος του Αχαιού βουλευτή.

Ο κ. Τσούκαλης ανέπτυξε διεξοδικά σε τηλεφωνική επικοινωνία στον κ. Σχίζα το πρόβλημα των κατοίκων των ως άνω περιοχών, ιδιαίτερα των Τσουκαλεΐκων, αφού στον οικισμό αυτό στο ακίνητο του ΟΣΕ στεγάζεται σε κτίσμα το αγροτικό ιατρείο, το κοινοτικό γραφείο, κοντέινερ που εξυπηρετεί τις ανάγκες της τοπικής ομάδας, ενώ στον υπαίθριο χώρο πέριξ του κτίσματος λειτουργούν παιδική χαρά, αθλητικός χώρος, χώρος στάθμευσης και ο αύλιος χώρος της εκκλησίας του Αγίου Χαραλάμπους.

Ο κ. Σχίζας εξεδήλωσε τη διάθεση από μέρους του να βρεθεί λύση στο πρόβλημα, διατύπωσε ωστόσο παράπονα για την έλλειψη συνεννόησης και διάθεσης διαχείρισης του προβλήματος εκ μέρους των παλαιών δημοτικών αρχών της περιοχής που άφησαν να συσσωρευτεί η οφειλή των μισθωμάτων.

Υποσχέθηκε δε ότι θα επικοινωνήσει με τις δημοτικές αρχές της πόλης και τον κ. Δήμαρχο, ώστε να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο άμεσο μέλλον και να βρεθεί αμοιβαία λύση, επωφελής για την κοινότητα και την πόλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις