Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΠΑΕ Παναχαϊκη: "Εχουμε ήδη διαθέσει 2000 εισιτήρια σε οπαδούς της ΑΕΚ"

ΠΑΕ Παναχαϊκη: "Εχουμε ήδη διαθέσει...

Η απάντηση στον Μελισσανίδη

Και αυτή η αγωνιστική του πρωταθλήματος αναβλήθηκε και όπως έγινε γνωστό το ντέρμπι μεταξύ της Παναχαϊκής και της ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί στις 30 του μήνα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, εκτός βέβαια νέου απροόπτου.

Ωστόσο η πατρινή ομάδα έδωσε τη δική της απάντηση σε όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το να μην δώσουν το παρών οι οπαδοί της Ένωσης στο συγκεκριμένο αγώνα. Αναλυτικά:

"Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι έχει ήδη διαθέσει περισσότερα από 2000 εισιτήρια σε οπαδούς της ΑΕΚ στην Αθήνα.

Τα εισιτήρια διατέθηκαν με άτυπη επικοινωνία του γενικού αρχηγού της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Ποτή Τσιριμπή με συνδέσμους της ΑΕΚ στην περιοχή των Αθηνών.

Αυτούς τους οπαδούς της ΑΕΚ οι οποίοι θα έρθουν στην Πάτρα όπως και όλους τους οπαδούς  της ΑΕΚ που θα έρθουν από γειτονικές περιοχές θα φιλοξενήσουμε με τον πλέον ιδανικό τρόπο στην  κεντρική εξέδρα (ΘΥΡΑ 3) του Παμπελοπονησιακού σταδίου ώστε να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με μεγαλύτερη άνεση και με μεγαλύτερη ασφάλεια αφού με απόφαση δική μας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας δεν θα διατεθούν καθόλου εισιτήρια στα δύο πέταλα και θα υπάρχουν ζώνες που απέχουν από την σκεπαστή εξέδρα στην οποία παρακολουθούν τους αγώνες οι οπαδοί της  Π.Α.Ε. Παναχαϊκή περισσότερα από 250 μέτρα από κάθε πλευρά.

Η κεντρική αυτή εξέδρα μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους από 6000 οπαδούς και όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι μπορούν να μεταβούν προς αυτή την εξέδρα μέσω της περιφερειακής Εθνικής οδού Πατρών – Πύργου από τις εξόδους Εγλυκάδας και Γλαύκου χωρίς να διέλθουν καθόλου από την Πάτρα.

Στην εξέδρα αυτοί έχουν φιλοξενηθεί με απόλυτη ασφάλεια οι οπαδοί του Ολυμπιακού , του Παναθηναϊκού , του Παναιτωλικού , του Παναιγιαλείου και του Πανηλειακού όσες φορές επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν τις ποδοσφαιρικές συναντήσεις με αυτές τις ομάδες.

Τα εισιτήρια που έχουν απομείνει για τους οπαδούς της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θα διατίθεται κανονικά από τα εξής σημεία:

Παμπελοποννησιακό Δημοτικό Στάδιο Πατρών από 10:00-17:00

Καφέ DIVERSO Μουτζουρούλιας Πλατεία Γεωργίου

από 10:00 – 15:00 & 18:00-21:00

Καφέ SPORTS Έλληνος Στρατιώτου Αγυιά από 10:00 – 15:00 & 18:00-21:00

Ψησταριά Η ΘΡΑΚΑ Ακρωτηρίου από 10:00 – 15:00 & 18:00-21:00".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports