Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ευθεία επίθεση Μητσοτάκη σε Πελετίδη: Η εικόνα Δημάρχων που παρεμποδίζουν τον έλεγχο του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης κάνει κακό στην αυτοδιοίκηση

Ευθεία επίθεση Μητσοτάκη σε Πελετίδη: Η ...

Διευρύνεται ο έλεγχος σε άλλους 10 δήμους

Τη συνέχιση, αλλά και τη διεύρυνση των ελέγχων της μετατροπής συμβάσεων εργαζομένων σε αορίστου χρόνου, και σε άλλους δήμους και φορείς του Δημοσίου, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΚΕΔΕ.

Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο, που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μετέφερε στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της Ένωσης, την πρόθεση του υπουργείου να ολοκληρωθεί ο επανέλεγχος της μετατροπής των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.

Επίσης, τόνισε ότι “η εικόνα τεσσάρων- πέντε δημάρχων που παρεμποδίζουν τον έλεγχο του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης αδικεί την εικόνα της τοπικής αυτοδιοίκησης και της κάνει κακό”.

Ο κ. Μητσοτάκης, έκανε γνωστό στο προεδρείο της Ένωσης, ότι ο επανέλεγχος των συμβάσεων θα διευρυνθεί σε άλλους δέκα δήμους και σε φορείς του δημοσίου (ήδη διεξάγεται έλεγχος στο υπουργείο Πολιτισμού και σε δέκα δήμους) και επανέλαβε, ότι δεν υπάρχει περίπτωση αλλαγής των κριτηρίων του ΠΔ Παυλόπουλου, όπως άλλωστε αυτό αναφέρεται και στο σχετικό νομοσχέδιο. 

Παράλληλα, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, δεσμεύτηκε πως μέσα στον Δεκέμβριο θα δοθεί σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο για την αξιολόγηση του 2014, η οποία θα διενεργηθεί βάσει του νέου, πάγιου συστήματος.
Στη διαβούλευση, σημειώνεται, ότι θα συμμετάσχει και η ΚΕΔΕ.

Πηγή: newsit/ με πληροφορίες απο ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις