Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σε συνέδριο στο Cambridge για την εξυπηρέτηση των πολιτών απο την τεχνολογία ο Δήμος Δυτικής Αχαϊας

Σε συνέδριο στο Cambridge για την εξυπηρ...

Μαζί με το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών

Την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Cambridge της Αγγλίας το συνέδριο με θέμα « DIGITAL COOPERATIVES -THE EYROPEAN EXPERIENCE OF A DIGITAL SOCIETY» ,  το οποίο οργανώθηκε από τους συμμετέχοντες στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «e-coop /digital cooperatives» που τον Δεκέμβριο του 2014 ολοκλήρωσε τον  κύκλο του μετά από τρία χρόνια .

Στο συνέδριο αυτό πήραν μέρος  δώδεκα  αυτοδιοικητικοί   φορείς αλλά και οργανισμοί από δώδεκα χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ανέλυσαν  τις πρακτικές που χρησιμοποίησαν για την αποτελεσματική  εξυπηρέτηση των πολιτών μέσα από την τεχνολογία .

Από την Ελλάδα συμμετείχε το ινστιτούτο τεχνολογίας υπολογιστών  ΙΤΥ με τον κύριο Ανδρέα Κοσκιέρη και την κυρία Κατερίνα  Χριστοδουλοπούλου ενώ  ο δήμος Δυτικής Αχαΐας  εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της ΤΚ Αγίου Στεφάνου κύριο Κώστα Γεωργιόπουλο .

Η  πλειοψηφία τον συμμετεχόντων είχαν  φιλοξενηθεί στον δήμο Δυτικής Αχαϊας το περασμένο Σεπτέμβριο και είχαν  επισκεφθεί την τοπική κοινότητα Αγίου Στεφάνου οπού παρουσιάστηκε η καινούργια ιστοσελίδα του δήμου και το τηλεκέντρο που υπάρχει στα γραφεία της κοινότητας.

Ο δήμος έχει σκοπό   να διευρύνει την συνεργασία με το ινστιτούτο τεχνολογίας υπολογιστών ΙΤΥ και τον  Δεκέμβριο θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη του δημάρχου κυρίου Χρήστου Νικολάου έτσι ώστε να συζητηθούν οι περαιτέρω δυνατότητες συνεργασίας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις