Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Οι αστυνομιικοί έκαναν έφοδο σε καφετέρια και τους βρήκαν να παίζουν Poker-Texas-Holdem

Αγρίνιο: Οι αστυνομιικοί έκαναν έφοδο σε...

Δυο οι συλλήψεις

Συνελήφθησαν, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δύο ημεδαποί, ηλικίας  35 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ενεργήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του 36χρονου, στο Αγρίνιο, όπου συνελήφθησαν ο ίδιος και ο 35χρονος, για διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιγνίου «Poker-Texas-Holdem».

Για την ίδια υπόθεση, αναζητούνται ακόμη τέσσερις άνδρες, που συμμετείχαν ως παίκτες στο παράνομο τυχερό παίγνιο, οι οποίοι στη θέα των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι, ο 36χρονος είχε διοργανώσει και διεξήγαγε το τυχερό παίγνιο στο κατάστημα του, ενώ ο 35χρονος είχε αναλάβει το ρόλο του «dealer» και ήταν υπεύθυνος για το μοίρασμα των τραπουλόχαρτων, την απόδοση και τη συγκέντρωση των μαρκών.

Το παιχνίδι διεξαγόταν σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, καλυμμένο με τσόχα, ενώ σε  έρευνες που ακολούθησαν οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν, τραπουλόχαρτα και 278 μάρκες άσπρου και μπλε χρώματος με τις ενδείξεις «1» και «5» οι οποίες αντιστοιχούσαν σε προσυμφωνημένα χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις