Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χωρίς τηλέφωνο απο τη Δευτέρα 24 έως την Κυριακή 30 Νοεμβρίου λόγω εργασιών του ΟΤΕ-Δείτε ποιες ημέρες και σε ποιες περιοχές

Πάτρα: Χωρίς τηλέφωνο απο τη Δευτέρα 24 ...

Τεχνικές εργασίες απο τον ΟΤΕ

Η Τεχνική Περιφέρεια Νοτίου Ελλάδος του ΟΤΕ ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο αναβάθμισης του δικτύου της, θα πραγματοποιήσει τεχνικές εργασίες στην Πάτρα.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρξει διακοπή στις τηλεπικοινωνιακές συνδέσεις, ως εξής:

  • Δευτέρα 24 Νοεμβρίου μεταξύ 08:00 και 20:00, σε περιοχή που προσδιορίζεται από τις οδούς ΘΟΥΡΙΑΣ, ΑΤΤΑΛΕΙΑΣ, ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ, ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ.
  • Τρίτη 25 Νοεμβρίου μεταξύ 08:00 και 20:00, σε περιοχή που προσδιορίζεται από τις οδούς ΕΥΒΟΙΑΣ, ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ, ΠΑΡΟΔΟΣ ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ.
  • Τετάρτη 26 Νοεμβρίου μεταξύ 08:00 και 20:00, σε περιοχή που προσδιορίζεται από τις οδούς ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΗΜΝΟΥ, ΠΑΡΟΔΟΣ ΛΗΜΝΟΥ, ΜΥΚΑΛΗΣ.
  • Σάββατο 29 Νοεμβρίου μεταξύ 08:00 και 20:00, σε περιοχή που προσδιορίζεται από τις οδούς ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ, ΜΠΡΑΛΟΥ, ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ, ΠΑΡΟΔΟΣ ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ, ΔΙΟΜΕΙΑΣ, ΕΥΒΟΙΑΣ.
  • Κυριακή 30 Νοεμβρίου μεταξύ 08:00 και 20:00, σε περιοχή που προσδιορίζεται από τις οδούς ΦΙΛΙΠΠΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ, ΠΑΡΟΔΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗ, ΘΟΥΡΙΑΣ, ΠΑΡΟΔΟΣ ΘΟΥΡΙΑΣ.

Με στόχο τη λιγότερη δυνατή όχληση των καταναλωτών, οι εργασίες στις ανωτέρω περιοχές θα διακόπτονται και θα αποκαθίστανται σταδιακά.

 

Ο ΟΤΕ ζητά την κατανόηση των καταναλωτών, ενώ θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις