Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Τάσος Γκοτσόπουλος στηρίζει τον Δημ. Καλογερόπουλο

Ο Τάσος Γκοτσόπουλος στηρίζει τον Δημ. Κ...

Είναι γνωστός συνδικαλιστής.

Ο Αναστάσιος Γκοτσόπουλος είναι υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου και πρώην πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων στο Γ.Ν.Α. Γνωστός συνδικαλιστής, πατέρας 4 παιδιών ενώ έχει συμμετάσχει ενεργά σε παλιότερες εκλογικές αναμετρήσεις στο Δήμο Αιγίου. Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Συλλόγου των απανταχού Άνω Μαζαρακιωτών.

Για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές στην Αιγιάλεια δηλώνει τα εξής: «Ως ενεργός πολίτης και πατέρας 4 παιδιών, ενστερνιζόμενος την αγωνία και τις ανησυχίες της νέας γενιάς για την τύχη αυτού του τόπου, καθώς και έχοντας βιώσει την απογοήτευση από τις εκάστοτε δημοτικές αρχές μέχρι σήμερα (με ελάχιστες εξαιρέσεις), συνάντησα στο πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου, τον άνθρωπο που συμπυκνώνει όλες σχεδόν τις ικανότητες για ένα Δήμαρχο, πολύ περισσότερο για την εφαρμογή του νέου εγχειρήματος που λέγεται «Καλλικράτης».

Η εμπειρία, η γνώση, η εργατικότητα, το μεράκι και η αγάπη για τα κοινά που διαθέτει με ωθούν στο να θέσω ανεπιφύλακτα τις δυνάμεις μου στο πλευρό του και μέσα από την ταπεινότητά μου να βοηθήσω στον αγώνα του για την επίλυση των προβλημάτων της Αιγιάλειας».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις