Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα - Λίγο πριν τα Χριστούγεννα σε live αναμετάδοση από Λονδίνο η "Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων"

Πάτρα - Λίγο πριν τα Χριστούγεννα σε liv...

Οι μαθητές που που είναι παιδιά ή συγγενείς των μελών της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας, θα πληρώσουν μόλις 5 ευρώ εισιτήριο

Την παράσταση μπαλέτου σε 3 πράξεις «Alice in Wonderland – Η Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων» της Royal Opera House του Λονδίνου, σε σκηνοθεσία του Christopher Wheeldon, με την Lauren Cuthbertson στον ρόλο της Αλίκης, θα έχουν την ευκαιρία και χαρά να απολαύσουν ζωντανά, σε live αναμετάδοση λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014 στις 21.15, μέσω της Κινηματογραφικής Λέσχης της Πάτρας που έχει το διοργανωτικό πρόσταγμα, τα παιδιά και όχι μόνο.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί όπως και οι προηγούμενες ζωντανές αναμεταδόσεις είτε από την Μετροπόλιταν Όπερα της Ν. Υόρκης είτε από την Βασιλική Όπερα του Λονδίνου, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Ρίο.

Η καινοτομία και ιδιαίτερα ευχάριστο στοιχείο αυτή τη φορά, είναι πως στους μαθητές και μαθήτριες που είναι είτε παιδιά είτε συγγενείς των μελών της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας, θα δοθεί η ευκαιρία να χαρούν την φαντασμαγορική, παραμυθένια παράσταση με χαμηλότερο εισιτήριο και συγκεκριμένα, ένα εισιτήριο των 10 ευρώ θα ισχύει για κάθε δύο μαθητές, δηλαδή 5 ευρώ ο καθένας.

Κι αυτό προφανώς αποφασίστηκε μιας και η παράσταση διάρκειας περίπου 170 λεπτών απευθύνεται κατά κύριο λόγο στο παιδικό – εφηβικό κοινό και στόχος είναι να γεμίσει αυτή τη φορά το Συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, κάτι που δεν είχε επιτευχθεί για παράδειγμα στην προηγούμενη παράσταση της ενότητας των live μεταδόσεων εδώ στην Πάτρα.

Ο χορογράφος και σκηνοθέτης Wheeldon από κοινού με τους υπόλοιπους συντελεστές (μουσική - Joby Talbot, σκηνικά και κοστούμια - Bob Crowley), έχουν δημιουργήσει, όπως έχει γραφτεί στο εξωτερικό, ένα αυθεντικό, διασκεδαστικό μπαλέτο που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, απόλυτα πιστό στο πνεύμα του αγαπημένου βιβλίου των παιδιών, του Louis Carroll.

Στην παράσταση τα παιδιά θα γνωρίσουν και πάλι αγαπημένους ήρωες όπως τον τρελοκαπελά, τον άσπρο κούνελο και την γρουσούζα και φωνακλού Ντάμα Κούπα.

Εκ των χορηγών επικοινωνίας είναι και το thebest.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View