Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Συνελήφθη η τραγουδίστρια των Cranberries έπειτα από επίθεση σε αεροσυνοδό - Άγνωστα παραμένουν τα αίτια

Συνελήφθη η τραγουδίστρια των Cranberrie...

Η Ντολόρες Ο’Ριόρνταν τραυμάτισε στο πόδι αεροσυνοδό την ώρα που βρισκόταν εν πτήσει από τη Νέα Υόρκη προς την Ιρλανδία

Tη δεκαετία του 1990 μεσουρανούσε με τραγούδια-αριστουργήματα όπως το «Zombie» και το «Linger», ενώ η φωνή της ξεχώριζε για την ιδιαιτερότητά της. Ο λόγος για την επικεφαλής του συγκροτήματος Cranberries, Ντολόρες Ο’Ριόρνταν, η οποία πέρα από εξαιρετική τραγουδίστρια αποδεικνύεται και εξαιρετικά νευρική.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από περιστατικό που σημειώθηκε εν πτήσει, όταν η Ο’Ριόρνταν επιτέθηκε σε αεροσυνοδό της εταιρίας Aer Lingus που εκτελούσε πτήση Νέα Υόρκη-Ιρλανδία.
Σύμφωνα με τον Guardian η τραγουδίστρια συνελήφθη αφότου επιτέθηκε στη γυναίκα αεροσυνοδό τραυματίζοντας την στο πόδι, αλλά και σε έναν αστυνομικό μετά την προσγείωση του αεροπλάνου στο αεροδρόμιο Σάνον της Ιρλανδίας.

Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν το περιστατικό αναφέροντας πως μία γυναίκα συνελήφθη στο αεροπλάνο και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου θα κρατηθεί για 24 ώρες για αντίσταση κατά της αρχής.

Στο μεταξύ, η αεροσυνοδός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στην περίπτωση του αστυνομικού, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από την τραγουδίστρια, δε χρειάστηκε να διακομιστεί.

Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρίας δήλωσε πως το περιστατικό σημειώθηκε στην πτήση EI110 από Νέα Υόρκη για Σάνον και η υπόθεση ερευνάται από την αστυνομία της Ιρλανδίας.
Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια πίσω από την επίθεση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight