Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Παναιγιάλειος πήρε την πρώτη του νίκη

Ο Παναιγιάλειος πήρε την πρώτη του νίκη

Με 2-1 στην έδρα του Ηρακλή Ψαχνών

Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα και την πρώτη στα Ψαχνά πανηγύρισε ο Παναιγιάλειος το απόγευμα ταπέναντι στον τοπικό Ηρακλή.

Η Μαύρη Θύελλα ήταν ανώτερη των «πράσινων», που είχαν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Γιώργο Φοιρό και στο 32' ο Τζημογιάννης με σουτ άνοιξε το σκορ. Ακολούθησαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τους Σεχολάρι (27'), Σκαρτσίλα (29') και τελικά το 2-0 έκανε ο Σεχολάρι στο 53'.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Ηρακλής Ψαχνών δεν είχε καταφέρει να απειλήσει την εστία του Σταυριανού, αλλά στο 78' ο Γουόρντεν έπειτα από ωραία συνεργασία των γηπεδούχων μείωσε. Ωστόσο, ο Παναιγιάλειος κράτησε μέχρι το φινάλε το υπέρ του σκορ και έφτασε τους 10 πόντους.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Μανιάτης, Παλαιολόγος, Ραπτάκης, Παπαδόπουλος, Μπακομήτρος, Παληγεώργος, Κοτίτσας (46' Λόμπα), Γκεμίσης (66' Ράντι), Φλίγκος, Γουόρντεν, Ποσίνκοβιτς.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Τζημογιάννης, Ιωάννου, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Ουρτάδο (84' Μπουρλάκης), Τσατσαρής, Πόνσε (76' Σταμογιάννος), Μπούνας, Σκαρτσίλας, Σεχολάρι (60' Κατσικοκέρης).

Πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports