Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κόρινθος: Ο υπερτυχερός του Τζόκερ δεν επέλεξε ο ίδιος τους "χρυσούς" αριθμούς - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κόρινθος: Ο υπερτυχερός του Τζόκερ δεν ε...

Όλοι προσπαθούν να μάθουν ποιος είναι

Η ώρα ήταν λίγο πριν τις 22.00 χθες το βράδυ. Η κλήρωση του τζόκερ είχε γίνει, όλοι γνώριζαν πως υπήρχαν δύο υπερτυχεροί που μοιράζονται τα χρήματα της πρώτης κατηγορίας, αλλά κανείς δεν ήξερε που είχαν παιχτεί τα τυχερά δελτία.

Τότε χτύπησε το τηλέφωνο στο πρακτορείο που λέγεται... γούρικο!

Ο 47χρονος πράκτορας από την Κόρινθο πατέρας 3 παιδιών, μάθαινε ότι το πρακτορείο του, είχε αναδείξει τον έναν από τους δύο νικητές.

Πολύ γρήγορα διαπίστωσε πως το τυχερό δελτίο κόστιζε μόλις 10€ και είχε προέλθει με τυχαία επιλογή. Ο νικητης δηλαδή δεν επέλεξε ο ίδιος τους αριθμούς, αλλά η μηχανή του ΟΠΑΠ!

O Κώστας Μπαμπεδάκης, ιδιοκτήτης του πρακτορείου περιγράφει στο NewsIt εκείνες τις στιγμές αλλά και τα όσα ακολούθησαν στο πρακτορείο του...

Ο 47χρονος πράκτορας παρέλαβε από τον πατέρα του Γιάννη Μπαμπεδάκη -λόγω συνταξιοδότησης- πριν 5 περίπου χρόνια το πρακτορείο ΟΠΑΠ «το ΓΟΥΡΙΚΟ», που αποδείχθηκε όνομα και πράγμα. O Κώστας Μπαμπεδάκης ευχήθηκε στον τυχερό ή τους τυχερούς να χαρούν το ιλιγγιώδες ποσό που κέρδισαν με υγεία και ευτυχία.

«Πάνω απ όλα υγεία» τονίζει ο γούρικος πράκτορας και προσθέτει με χιούμορ: «Πάντως εγώ αν ήμουν στη θέση του θα είχα τρελαθεί από την χαρά μου αν είχα κερδίσει ένα τέτοιο ποσό»!

Θυμάται μαζί με τον πατέρα του τον Γιάννη ότι το πρακτορείο είχε δώσει και στο παρελθόν μεγάλα ποσά όπως 40 εκατ. δραχμές στο ΛΟΤΟ και 15 εκατ. δραχμές στο ΠΡΩΤΟ. Τέτοιο νούμερο φυσικά δεν έχει ξαναδώσει ποτέ!

Από νωρίς το πρωί η είδηση για το τυχερό πρακτορείο έκανε το γύρο της χώρας και πλήθος κόσμου, έσπευσε να μάθει τι είχε συμβεί. Τα σενάρια για την ταυτότητα του νικητή δίνουν και παίρνουν, με τους πολίτες να του εύχονται σε καλή μεριά...

Να τονίσουμε ότι μετά την αφαίρεση των φόρων οι δύο τυχεροί σε Κόρινθο και Πέλλα, θα βάλουν στην τσέπη τους καθαρά 7,5 εκατομμύρια ευρώ. Για την ώρα, οι υπερτυχεροί κρατούν την ανωνυμία τους και σκέφτονται πως θα επενδύσουν το αστρονομικό ποσό που κέρδισαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις