Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Κινητοποιήσεις Κυριακής για "κομματικό" καφεδάκι"

Πάτρα: "Κινητοποιήσεις Κυριακής για...

Ανακοίνωση των Ελεύθερων Εμποροϋπαλλήλων

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Ελεύθεροι Εμποροϋπάλληλοι με αφορμή τις Κυριακάτικες κινητοποιήσεις στην Πάτρα με αφορμή το άνοιγμα των καταστημάτων, αναφέρουν τα εξής:

"Για ακομη μια φορα το προεδρειο του συλλλογου εμπορουπαλληλων πατρας μας απογοητευσε, οπως και την πρηγουμενη φορα ετσι και τωρα το προεδρειο εδειξε το χειροτερο του προσωπο ως προς την οργανωση για την κινητοποιηση κατα του ανοιγματος των καταστηματων της κυριακης αφηνοντας απροστατευτους τους συναδελφους μας σε αυτο το παραλογο μετρο.

Για ακομη μια φορα αποδειχτηκε το προεδρειο οτι οχι μονο ειναι αναξιο να οργανωσει μια κινητοποιηση αλλα αυτη την φορα ξεφτισε τον αγωνα μας μετατρεποντας τον απο ανιδιοτελη σε κομματικο Φαινεται το προεδρειο νιωθοντας οτι δεν εχει την στηριξη του συνολου των εμπορουπαλληλων γιατι οι συναδελφοι εχουν καταλαβει οτι το προεδρειο θελει να κομματικοποιησει και τον αγωνα και τον συλλογο.

Αυτα που ζησαμε στην αγιου νικολαου ειναι για γελια και κλαμματα , ελαχιστοι εμπορουπαλληλοι περισσοτερα κομματικα στελεχη μια προεδρος ανημπορη να μπορει να διευθυνει την κινητοποιηση Μετα και απο αυτην την κινητοποιηση ειμαστε πια πεπεισμενοι οτι το προεδρειο για το μονο που δεν ενδιαφερεται ειναι το συμφερον των εμπορουπαλληλων , αν το προεδρειο ηθελε να πιει καφε με τους κομματικους του φιλους και τους φιλους του εμπορους ας το εκανε αλλη μερα οχι την ημερα του αγωνα.

Ενας ανιδιοτελης αγωνας και δικαιος αγωνας καταντησε με τις ευλογιες του προεδρειου του συλλογου εμπορουπαλληλων πατρας νερο στον μυλο μικροκομματικων συμφεροντων.

Που ειναι εκεινες οι κινητοποιησεις του προηγουμενου νοεμβρη οπου σειστηκε ολη η πατρα;

Γιατι το προεδρειο απεκλεισε τους Ελευθερους Εμπορουπαλληλους απο τις συναντησεις η τις προετοιμασιες αυτου του αγωνα; μηπως επειδη πραγματικα ηθελε να αποτυχουν;....

Αμετρητα γιατι για τον ρολο του προεδρειου .........ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ τι ρολο παιζει το προεδρειο ας δωσει λοιπον εξηγησεις στους συναδελφους μας σε αυτα τα αμετρητα γιατι".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις