Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Απόλλων Π. Carna ταξιδεύει...

Ο Απόλλων Π. Carna ταξιδεύει...

Με την στήριξη της εταιρείας PTS - PELOPONNES TRAVEL SERVICE

Με την στήριξη της εταιρείας  PTS - PELOPONNES TRAVEL SERVICE ταξιδεύει πλέον ο Απόλλων Πάτρας Carna.

Η εταιρεία ανέλαβε και φέτος να μεταφέρει την ομάδα στους εκτός έδρας αγώνες, διαμορφώνοντας κατάλληλα ένα πολυτελές πούλμαν, το οποίο φέρει το λογότυπο και τα διακριτικά του Απόλλωνα Π. Carna.

«Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε αυτή την μορφή χορηγίας προς την ομάδα και το σύλλογο, δείχνοντας έμπρακτα την διάθεσή μας να βοηθήσουμε τον Απόλλωνα στην επίτευξη των στόχων του» δήλωσε ο Νίκος Παπαλέξης, εκπρόσωπος του χορηγού PTS - PELOPONNES TRAVEL SERVICE.

Ο Ν. Παπαλέξης τόνισε ότι με αυτό τον τρόπο προβάλεται ο Απόλλων και η Πάτρα σε όλα τα σημεία της χώρας που θα ταξιδέψει η ομάδα για να αγωνιστεί. «Το φετινό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Η εταιρεία μας θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα για να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί» πρόσθεσε.

Τις ευχαριστίες της ομάδας για την χορηγία της PTS - PELOPONNES TRAVEL SERVICE εξέφρασε ο γενικός αρχηγός Βασίλης Λιανός, ο οποίος επισήμανε ότι η στήριξη του χορηγού είναι σημαντική γιατί δίνει τη δυνατότητα στο τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες να μετακινηθούν με ασφάλεια και άνεση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports