Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: " Ψεύδεται περίτρανα η κα. Μαστοράκου!" - H απάντηση της Κατερίνας Γατοπούλου στην Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου

Πάτρα: " Ψεύδεται περίτρανα η κα. Μ...

"Ξέχασε να ενημερώσει την Tαμία του Συλλόγου"

Η κα. Αικατερίνη Γατοπούλου, πρώην Πρόεδρος του ΙΣΠ, Ταμίας και Μέλος του Προεδρείου του Δ.Σ.του ΙΣΠ  και καταγγέλουσα μαζί με τους  Εκλέκτορες κ Μέλη του Δ.Σ., εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, μετά την επίσημη απάντηση του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών στις καταγγελίες των δύο ιατρικών παρατάξεων και διαψεύδει την Πρόεδρο του Συλλόγου κα. Μαστοράκου:

"Μεταξύ των άλλων αναληθών της ατεκμηρίωτης ''απαντήσεως'' της κ. Μαστοράκου, προεξάρχουν τα εξής: στις εκδηλώσεις της 19/10/2014 του ΙΣΠ, που αναφέρει, [αλήθεια συνειδητοποιεί την ποιοτική διαφορά αυτών των
κοινωνικών εκδηλώσεων προς τιμή του Οσίου Λουκά με την ''ευρεία σύσκεψη για την υγεία''?], υπογράφοντες την καταγγελία  εναντίον της προέδρου και του γραμματέα του ΙΣΠ ήσαν ΕΚΕΙ ΕΝΕΡΓΑ, η υπογράφουσα μάλιστα το παρόν πρώτη πήγε και τελευταία έφυγε, από τις αναφερόμενες εκδηλώσεις.

Αν η κ. Μαστοράκου ξεχνά επιλεκτικά, οι Πατρινοί που ήσαν σε αυτές τις ανοιχτές εδηλώσεις, δεν ξεχνούν.

Εκτός αν μπερδεύει-πιθανόν ηθελημένα- τις ''απουσίες'' των καταγγελόντων με τις πραγματικές απουσίες των μελών της δικής της παράταξης και κυρίως με την προεξάρχουσα απουσία του γραμματέα του ΙΣΠ-που συνυπογράφει μαζί της- από τις τρεις εκδηλώσεις που η ίδια αναφέρει!

Αυτές τις απουσίες γενικά ας τις αναζητήσει κυρίως και πρώτα, στα μέλη των παρατάξεων της ιδίας και του γραμματέα!

Για γενικώτερες απουσίες,ας δώσει στοιχεία. Και αν είναι έτσι, να εξηγήσει τι έκανε ως πρόεδρος τόσο καιρό!
Με την ιδιότητα της πρώην Προέδρου του ΙΣΠ είμαι θεσμικά υποχρεωμένη να της θυμίσω ότι Προεδρείο του Συλλόγου είναι και η Αντιπρόεδρος και η Ταμίας.

Την οποία Ταμία και μέλος του Προεδρείου ξέχασε η πρόεδρος να ενημερώσει!  Και τώρα ομιλεί για Προεδρείο ? Για την οποία Ταμία και μέλος του Προεδρείου του εν ενεργεία Δ.Σ. του ΙΣΠ αποδεικνύεται ότι έχει συνεχιζόμενη εκλεκτική απώλεια μνήμης η κ. Μαστοράκου!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις