Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Φάρος Ποντίων Πατρών αποκαλύπτει τα μυστικά της ποντιακής κουζίνας

Ο Φάρος Ποντίων Πατρών αποκαλύπτει τα μυ...

Καλεί σε δείπνο τους φίλους και τα μέλη του

Ο Φάρος Ποντίων Πατρών, διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στην ποντιακή κουζίνα την Κυριακή το μεσημέρι, 9 Νοεμβρίου, στον πολυχώρο εκδηλώσεων «Εις το Έπακρον», στο Μιντιλόγλι. Το μενού, θα περιλαμβάνει αυθεντικά ποντιακά φαγητά και γλυκίσματα, που θα επιμεληθούν προσωπικά Πόντιες κυρίες και ο σεφ του καταστήματος.

Επίσης, για όσους θέλουν να μυηθούν στα μυστικά της ποντιακής κουζίνας, θα πραγματοποιηθεί, πριν από το γεύμα, επίδειξη και παρασκευή ποντιακών συνταγών, με δυνατότητα συμμετοχής μελών και φίλων του Συλλόγου!

Για την καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσης, η προμήθεια των προσκλήσεων, πρέπει να γίνει το αργότερο, έως την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, καθώς σύμφωνα με τον Σύλλογο δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εισόδου, χωρίς πρόσκληση.

Το διοικητικό συμβούλιο του Φάρου, με ανακοίνωσή του καλεί τα μέλη και τους φίλους του, να πλαισιώσουν την εκδήλωση και να γνωρίσουν τα μυστικά της ποντιακής κουζίνας, να φάνε και να γλεντήσουν όλοι μαζί,  παραδοσιακά, σε μια ζεστή, οικογενειακή ατμόσφαιρα, υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και διάθεση προσκλήσεων ή ακόμη και δήλωση συμμετοχής στην προετοιμασία των εδεσμάτων, στα τηλέφωνα 2610 337313, 6979722756 και  6974371049 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του συλλόγου [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις