Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πατινιώτης: "Ο κόσμος της Παναχαϊκής να έρθει στο γήπεδο"

Πατινιώτης: "Ο κόσμος της Παναχαϊκή...

Ξεκινώντας από το παιχνίδι με την Ερμιονίδα

Ο Θανάσης Πατινιώτης έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους της Παναχαϊκής να βρεθούν στο Παμπελοποννησιακό στάδιο για τον  αγώνα της Δευτέρας με την Ερμιονίδα, αλλά και γενικότερα σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια.

Ο 21χρονος επιθετικός μίλησε στον Σπορ FM Πάτρας για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του:

Για το ματς με την Ερμιονίδα: «Η Ερμιονίδα έχει δείξει ότι είναι πολύ δυνατή και καταγράφει στο ενεργητικό της συνεχόμενες ανόδους τα τελευταία χρόνια. Έχει καλούς παίκτες. Εμείς θα κοιτάξουμε να "διαβάσουμε" το παιχνίδι και να δουλέψουμε αυτές τις ημέρες που απομένουν ως τη Δευτέρα και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη μεταγραφή του στην Παναχαϊκή: «Ήρθα την τελευταία στιγμή στην Παναχαϊκή και είμαι χαρούμενος γιατί είναι από τις πιο μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα, από τους παλιούς συλλόγους».

Για το πρώτο του γκολ στο ματς με τον Φωστήρα: «Εγώ κοιτάω να βοηθήσω την ομάδα. Δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει το γκολ και δεν με απασχολεί. Ας το βάλει και ο τερματοφύλακας, ο Μπαλασάκης, για παράδειγμα. Η ομάδα πρέπει να νικάει. Εμείς πρέπει να τα δίνουμε όλα και να έρχονται οι νίκες και οι βαθμοί».

Για τη νίκη στον Ταύρο: «Αν και παίξαμε σε κακό αγωνιστικό χώρο, ήμασταν προετοιμασμένοι και θέλαμε πολύ το ματς για να πάμε πιο δυνατοί στον τελευταίο αγώνα του ομίλου με τον Πανιώνιο και για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης. Πήραμε το 'τρίποντο' και συνεχίζουμε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για τη συνέχεια στο Κύπελλο: «Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να το κάνουμε. Και στο πρώτο παιχνίδι, μπορούσαμε να μην είχαμε χάσει από τον Ολυμπιακό. Ήμασταν άτυχοι. Τώρα κοιτάμε το τελευταίο ματς με τον Πανιώνιο».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Είμαστε πολύ δεμένοι όλοι, είμαστε μια οικογένεια εντός και εκτός γηπέδου και αυτό είναι πολύ καλό για την ομάδα».

Για τους φίλους της Παναχαϊκής: «Αν μπορεί ο κόσμος της Παναχαϊκής, ας έρθει και τη Δευτέρα και σε κάθε παιχνίδι. Εμείς θα τους υποσχεθούμε ότι θα δίνουμε το 100% σε κάθε ματς. Θα μας βοηθήσει πολύ».

Για τους στόχους του: «Ο στόχος της ομάδας είναι και ο δικός μου. Κάθε νίκη της ομάδας θα είναι και δική μου. Θα επωφεληθώ κι εγώ από την ομάδα και η ομάδα από εμένα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports