Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Έρχεται η Άννα Βίσση για μία live μουσική εμφάνιση στην Πάτρα

Έρχεται η Άννα Βίσση για μία live μουσικ...

Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Για μία και μοναδική live εμφάνιση αναμένεται στην Πάτρα, σε γνωστό κέντρο νυχτερινής διασκέδασης το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014 το βράδυ η σούπερ σταρ της ποπ Άννα Βίσση.

Η «απόλυτη Ελληνίδα σταρ» της μουσικής όπως την αποκαλούν, καταφθάνει στην Πάτρα τρεισήμισι μόλις μήνες μετά την τελευταία της εμφάνιση στα μέρη μας που ήταν στις 14 Ιουλίου 2014 παρέα με τον Αντώνη Ρέμο με την συναυλία «Ένα ή κανένα» στο Παμπελοποννησιακό στάδιο. Θα εμφανιστεί στο κέντρο διασκέδασης στην περιοχή της Εγλυκάδας όπου την περασμένη Δευτέρα τραγούδησαν οι Αντύπας και Νίκος Μακρόπουλος.

Η Άννα Βίσση που στις αρχές της νέας χρονιάς αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στη νέα ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα, κατάγεται από την Λάρνακα, θεωρείται από τις πλέον δημοφιλείς ερμηνεύτριες στην Ελλάδα με απήχηση και στο εξωτερικό, με τις διεθνείς της πωλήσεις δίσκων να φτάνουν τα 9, 5 εκατομμύρια αντίτυπα. Η προσωπική της δισκογραφία να θυμίσουμε ότι ξεκίνησε το 1977 με τον έντεχνο δίσκο με τίτλο «Ας κάνουμε απόψε μιαν αρχή». Μία από τις τελευταίες επιτυχίες της εκτός από το «Ένα ή Κανένα» είναι το κομμάτι με τίτλο «Η καθημερινότητα μας».

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο μεταξύ πραγματοποίησε η Άννα Βίσση στο φετινό Madwalk τον περασμένο Απρίλιο όπου ήταν και η special guest star της βραδιάς. Ερμήνευσε συνολικά τρία τραγούδια, το αγαπημένο «Πράγματα», το νέο της πολύ μοντέρνο χορευτικό κομμάτι «Καλύτερες μέρες» ενώ για φινάλε ερμήνευσε την «Έμπνευση» καταχειροκροτούμενη από το κοινό.

Από τις μεγάλες και διαχρονικές της επιτυχίες εκτός από την μπαλάντα «Μεθυσμένη πολιτεία» των αρχών του ’80, ή το "Δώδεκα", είναι και το χορευτικό κομμάτι «Είσαι» που είχε τραγουδήσει ξεσηκώνοντας το Ολυμπιακό στάδιο στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας τον Αύγουστο του 2004.

Η Άννα Βίσση γιόρτασε στις 26 Ιουλίου 2014 τα 40 της χρόνια στο τραγούδι με μία μεγάλη συναυλία στην Μύκονο, στο Jackie’O Beach στην πολυδιαφημισμένη παραλία Super Paradise όπου μάλιστα εμφανίστηκε μαζί της και η φετινή νικήτρια της Eurovision, Κοντσίτα Βουρστ από την Αυστρία.

Στη φωτ. του flashstars.gr η Άννα Βίσση με τον Αντώνη Ρέμο από τη συναυλία τους στην Πάτρα τον περασμένο Ιούλιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View