Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΟΠ: Συγχαρητήρια σε Σακκαλή και παίκτες

ΝΟΠ: Συγχαρητήρια σε Σακκαλή και παίκτες

Από η διοίκηση στην ομάδα παίδων

Kατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΟΠ μεταξύ άλλων συζητήθηκε και η όλη παρουσία της ομάδας παίδων του Ομίλου στο τουρνουά της Βουλιαγμένης. Με τη διοίκηση των "δαιμόνων" να συγχαίρει δημόσια προπονητή και πάικτες. Συγκεκριμένα:

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει να αποδοθεί προς τον προπονητή μας τον Κώστα Σακκαλή.

Έναν προπονητή που μετά από μια επιτυχημένη χρονιά με την ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης, το Δ.Σ. του Ομίλου αποφάσισε να του αναθέσει την διεύθυνση της προικισμένης με ταλέντο ομάδας των παίδων. Μιας ομάδας που εφέτος είναι διαφορετική απο πέρσι, καθώς έχει σημαντικά ανανεωθεί λόγω των ηλικιακών κριτηρίων.

Μετά από ενάμιση μήνα σκληρής προπόνησης υπό την καθοδήγησή του και παρά τα προβλήματα σημαντικών απουσιών, ο Κ.Σακκαλής κατάφερε να πάει σε ένα δυνατό, όπως αποδείχθηκε τουρνουά και να φέρει αυτά τα παιδιά στην 4η θέση.

Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της ομάδας που έκλεισαν τα αυτιά τους στις σειρήνες του Facebook και κατάφεραν να καταταγούν στην 4η θέση, αποκτώντας ταυτόχρονα παρά πολλές εμπειρίες για το μέλλον.

Απέδειξαν ότι μπορούν αφού πρώτα δώσουν προτεραιότητα στο σχολείο και τα μαθήματά τους, μετά να δουλέψουν σκληρά στην προπόνηση ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι όταν έρθει η ώρα που θα τιμήσουν αυτό το βαρύ σκουφάκι που φοράνε.

Έδωσαν εμπιστοσύνη στον προπονητή τους και αγνόησαν κάθε εξωτερική κακή επιρροή. Κανένα σκορ οποιουδήποτε αγώνα δεν αντικαθιστά την εμπειρία από την παρουσία τους στο τουρνουά.

Θερμά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά και στον προπονητή τους. Έχουν την στήριξη των γονιών τους και της Διοίκησης του Ομίλου. Οι άλλοι περισσεύουν".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports