Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Αυτή την Κυριακή στην Πάτρα η εκδήλωση για τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια

Αυτή την Κυριακή στην Πάτρα η εκδήλωση γ...

Στο ξενοδοχείο Αστήρ της Πάτρας στην οδό Αγ. Ανδρέου και Αράτου, αυτή την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 στις 19:00

Επιστημονική Εκδήλωση Ενημέρωσης του Κοινού για τα Αγγειακά Εγκεφαλικά Επεισόδια θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Αστήρ της Πάτρας στην οδό Αγ. Ανδρέου και Αράτου, αυτή την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 19:00.

Το εγκεφαλικό επεισόδιο είναι αιτία πολλών αναπηριών αλλά και θανάτων. Ένας στους έξι, σύμφωνα με έρευνες, θα υποστεί στη ζωή του κάποιου είδους αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας για το Αγγειακό Εγκεφαλικό Επεισόδιο, η Ελληνική Νευρολογική Εταιρεία και η Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνουν μία ενδιαφέρουσα όπως προμηνύεται ημερίδα ενημέρωσης του κοινού, στις 2 Νοεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο «Αστήρ», με την προσδοκία να συμβάλλουν στην πρόληψη αλλά και στην ταχεία θεραπεία. Η γρήγορη προσέλευση – διακομιδή ασθενούς με εγκεφαλικό επεισόδιο στο νοσοκομείο μπορεί να αποτρέψει ή να μειώσει την αναπηρία και τις απώτερες επιπλοκές.

Η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη για το κοινό που θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με ειδικούς επιστήμονες για το θέμα αυτό.

Ώρα έναρξης 19:00.

Η επιστημονική εκδήλωση θα ξεκινήσει με ομιλία – χαιρετισμό του Καθηγητή Νευρολογίας Παναγιώτη Παπαθανασόπουλου Διευθυντή της Πανεπιστημιακής Νευρολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο στο Ρίο που θα μιλήσει με απλά λόγια για το τι είναι εγκεφαλικό.

Βασικό μήνυμα της ιατρικής αυτής εκδήλωσης είναι πως το εγκεφαλικό επεισόδιο μπορεί να προληφθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being