Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - Κορύνες: Αλλού υπάρχουν, αλλού θα ήθελαν να υπάρχουν και κάπου τις...ξηλώνουν

Πάτρα - Κορύνες: Αλλού υπάρχουν, αλλού θ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Μπάχαλο με την εφαρμογή του ημίμετρου

Στην "Ελληνος Στρατιώτου", οι κορύνες παραμένουν και στο τμήμα της από την οδό "Αρχιεπισκόπου Μακαρίου" εως και την Φαβιέρου.

Στην Αγ. Ανδρέου αν και είχε εφαρμοστεί αρχικά το μέτρο, οι κορύνες ξηλώθηκαν υπο το βάρος της κοινωνικής συναίνεσης κυρίως το καταστηματαρχών του κέντρου.

Πολύς ντόρος έγινε στο παρελθόν για ένα μέτρο το οποίο προβλέπει την ομαλή κίνηση των οχημάτων και ταυτόχρονα την αποφυγή του διπλοπαρκαρίσματος.

Στην Ελληνος Στρατιώτου ωστόσο η διπλοστάθμευση ακόμη κι ένος οχήματος, προκαλούσε εμφράγματα και εκει το μέτρο φαίνεται πως αποδίδει. Κάποιοι πάντως εξακολουθούν να βάζουν χέρι στις κορύνες, και τις έχουν ξηλώσει από τις.. βίδες. Στο παρελθόν είχε διαπιστωθεί το φαινόμενο να κόβουν επιδεικτικά τις εύκαμπτες κορύνες ώστε να προβάλλεται και η δυσφορία από την εφαρμογή του μέτρου.

Στην παρούσα φάση, η εφαρμογή του ημίμετρου για την αποφυγή του διπλοπαρκαρίσματος εκτιμάται από τους καταστηματάρχες ως δυο μέτρα και δύο σταθμά δεδομένης της παρουσίας του σε κάποιες περιοχές και της μη εφαρμογής του σε άλλες που επίσης προκαλείται κυκλοφοριακό χάος, ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις