Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Δεν γέμισε ο "Αστέρας" στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ – Γ. Μανιάτης: "Λάθος η πρωτοβουλία με τον ΕΝΦΙΑ" - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Δεν γέμισε ο "Αστέρας" ...

Τι είπε για την ανάπτυξη και τις δημοσκοπήσεις

Μεταξύ «συγγενών και φίλων» πραγματοποιήθηκε τελικά η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ με ομιλητή τον Υπουργό Περιβάλλοντος και βουλευτή του Κινήματος Γιάννη Μανιάτη. Η αίθουσα του ξενοδοχείου δεν γέμισε με αποτέλεσμα αρκετές από τις καρέκλες να παραμένουν άδειας, γεγονός που προκάλεσε αμηχανία σε μερίδα των παραβρισκόμενων.

Το κάλεσμα της Νομαρχιακής προς τη βάση του κόμματος δεν είχε, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, την ανταπόκριση άλλων εποχών για το ΠΑΣΟΚ.

Νωρίτερα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Μανιάτης υποστήριξε μεταξύ άλλων, ότι:

«Για πρώτη φορά η χώρα βλέπει θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Για πρώτη φορά μειώθηκαν οι άνεργοι, γεγονός που είναι αποτέλεσμα μιας πολιτικής που ασκήθηκε με ευθύνη. Η κοινωνία δεν το αντιλαμβάνεται; Προφανώς και δεν το αντιλαμβάνεται γιατί έχει η κάθε οικογένεια προβλήματα στο εσωτερικό της. Το γεγονός ότι οι αριθμοί βαίνουν καλώς δεν σημαίνει ότι έχει βελτιωθεί και η καθημερινότητα των πολιτών. Αυτό θα πάρει αρκετό χρονικό διάστημα για να γίνει. Όμως η αλλαγή σελίδας έγινε. Οι προϋποθέσεις για να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών υπάρχουν. Οι προϋποθέσεις για νέες θέσεις εργασίας υπάρχουν, γι΄αυτό ακριβώς έχει μεγάλο νόημα τώρα πια να ξεχάσουμε αυτά που μας χωρίζουν και να θυμηθούμε αυτά που μας ενώνουν».

Παράλληλα ο κ. Μανιάτης χαρακτήρισε λαθεμένη πρωτοβουλία τον τρόπο καθορισμού του ΕΝΦΙΑ, ενέργεια που μαζί με άλλες αντίστοιχες, «αφήνουν πληγές», όπως χαρακτηριστικά είπε. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση σημείωσε ότι οι ηγεσίες των κομμάτων αλλάζουν με συνέδρια κομμάτων.

«Το ΠΑΣΟΚ έχει προσδιορισμένο το πότε θα γίνει το συνέδριο με βάση το καταστατικό του.» Τέλος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές θα πάρει μεγαλύτερα ποσοστά από τα ιδιαιτέρως χαμηλά που καταγράφει στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις