Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Θ. Νταβλούρος για τα όσα συνέβησαν στη σύγκλητο του Πανεπιστημίου Αθηνών

Ο Θ. Νταβλούρος για τα όσα συνέβησαν στη...

Κάνει λόγο για μειοψηφία φοιτητών

Ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Θανάσης Νταβλούρος, σχολιάζοντας τα γεγονότα που σημειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης, στην Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Αθηνών, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είναι αδιανόητο η μικρή μειοψηφία των δυνάμεων του σκοταδισμού οι πρακτικές των οποίων επικροτούνται από συγκεκριμένα πολιτικά κόμματα να επιδιώκουν να επιβάλλουν τους δικούς τους νόμους, στα Πανεπιστήμια.

Τα σημερινά γεγονότα στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, αλλά και η ματαίωση της εκδήλωσης για την εθνική επέτειο, πριν μερικές ημέρες στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, δείχνουν ότι μια χούφτα μπαχαλάκηδες, υπονομεύει τους θεσμούς και πλήττει την ίδια τη Δημοκρατία μας.

Πρέπει όλες οι  πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν τις πρακτικές της βίας και του αυταρχισμού και να απαιτήσουν σεβασμό στους νόμους, στους χιλιάδες φοιτητές και τις οικογένειες τους, που σε δύσκολους καιρούς, βάζουν πλάτη για τις σπουδές των παιδιών τους.

Θεωρώ επιβεβλημένη την αντίδραση του συντεταγμένου κράτους, για να παταχθούν οι παρανομίες και να αποκατασταθεί η νομιμότητα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις