Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Έρχονται Καλλίρης και Λιβιεράτος στην Πάτρα

Έρχονται Καλλίρης και Λιβιεράτος στην Πάτρα

Στο Disco Room, στις 7/11/2014, στις 23.00

Λίγους μήνες μετά την τελευταία κοινή τους live μουσική εμφάνιση στην Πάτρα που είχε ιδιαίτερη επιτυχία, ο Θάνος Καλλίρης και ο Λάμπης Λιβιεράτος, γνωστοί και δημοφιλείς τραγουδιστές της εγχώριας ποπ μουσικής σκηνής που τον τελευταίο καιρό συνεργάζονται σταθερά και έχουν πραγματοποιήσει αρκετές κοινές εμφανίσεις στην Αθήνα (όπως στο Dream city North στα Μελίσσια) και στην περιφέρεια, ξανάρχονται για μία live εμφάνιση στην Αχαική πρωτεύουσα, αυτή την φορά την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014, στις 23.00.

Η τελευταία φορά που τραγούδησαν εδώ ήταν την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014.

Οι δύο τραγουδιστές θα εμφανιστούν και πάλι στο Disco Room στην οδό Αγίου Ανδρέου και Πατρέως. Οι δύο καλλιτέχνες με πολλές επιτυχίες μέσα στη δεκαετία του ’90, αναμένεται να ερμηνεύσουν όλες τις επιτυχίες τους αλλά και το ντουέτο όπου είχαν συνεργαστεί, το κομμάτι «Ο παλιός είναι αλλιώς» που ακούγεται ακόμα πολύ ευχάριστα στα ραδιόφωνα και τα κλαμπ.

Ο Θάνος Καλλίρης να θυμίσουμε ότι με τους Bang (τον Βασίλη Δερτιλή) είχε συμμετάσχει και στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision εκπροσωπώντας την Ελλάδα το 1987 με το κομμάτι «Stop» κερδίζοντας την 10η θέση.

Οι φωτό είναι του flashstars.grskaipatras.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View