Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Tim Cook της Apple: "Είμαι περήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος".

Tim Cook της Apple: "Είμαι περήφανο...

"Θεωρώ ότι είναι από τα μεγαλύτερα δώρα που μου έδωσε ο Θεός"

Σε εκτενές του κείμενο-εξομολόγηση στο Businessweek, ο επικεφαλής της Apple, Tim Cook δήλωσε περήφανος που είναι ομοφυλόφιλος. Αν και όλοι όσοι τον ξέρουν, το γνωρίζουν, ωστόσο ποτέ δεν το έχει πει δημοσίως.

Μεταξύ άλλων, ο CEO της Apple, γράφει:

«Καθ 'όλη την επαγγελματική μου ζωή, έχω προσπαθήσει να διατηρήσω ένα βασικό επίπεδο προστασίας της ιδιωτικής μου ζωής. Εχω ταπεινές ρίζες, και δεν επιδιώκω να επιστήσω την προσοχή στον εαυτό μου. Η Apple είναι ήδη μία από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες στον κόσμο, και μου αρέσει να διατηρώ το ενδιαφέρον στα προϊόντα μας και τα απίστευτα πράγματα που οι πελάτες μας πετυχαίνουν με αυτά.

Ταυτόχρονα, πιστεύω βαθιά στα λόγια του Δρ Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, ο οποίος είπε: "Η πιο επίμονη και επείγουσα ερώτηση της Ζωής είναι: τι κάνεις για τους άλλους". Εγώ συχνά κάνω στον εαυτό μου αυτήν την ερώτηση και συνειδητοποιώ πλέον ότι η επιθυμία μου για την προστασία της ιδιωτικής μου ζωής με κρατάει πίσω από το να κάνω κάτι πιο σημαντικό. Αυτό είναι που με οδήγησε σε αυτό που θα πω σήμερα.

Για χρόνια, έχω ανοιχτεί σε πολλούς ανθρώπους σχετικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου. Πάρα πολλοί συνάδελφοί μου στην Apple ξέρουν ότι είμαι ομοφυλόφιλος, και δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια διαφορά στον τρόπο που μου φέρονται. Φυσικά, είχα την καλή τύχη να εργάζομαι σε μια εταιρεία που αγαπά τη δημιουργικότητα και την καινοτομία και ξέρει ότι μπορεί να ανθίσει μόνο όταν αγκαλιάζει τις διαφορές των ανθρώπων. Δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί.

Αν και ποτέ δεν έχω αρνηθεί τη σεξουαλικότητά μου, δεν το έχω πει δημοσίως μέχρι τώρα. Έτσι, επιτρέψτε μου να είμαι σαφής: Είμαι υπερήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος, και θεωρώ ότι το ότι είμαι γκέι είναι από τα μεγαλύτερα δώρα που μου έδωσε ο Θεός».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις