Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Περιήγηση και φωτογραφικό περίπατο στις γειτονιές του Κάστρου της Πάτρας έκαναν οι Patrinistas -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Περιήγηση και φωτογραφικό περίπατο στις ...

Την περασμένη Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 το πρωί

Με επιτυχία, ολοκληρώθηκε η δράση της ομάδας των Patrinistas, "Περιήγηση και φωτογραφικός περίπατος στις περιοχές - γειτονιές γύρω από το Κάστρο της Πάτρας!".

Την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014, περισσότεροι από σαράντα πολίτες της Πάτρας όλων των ηλικιών, παρά το εορταστικό τετραήμερο, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ομάδας Εθελοντισμού και Ενεργοποίησης Patrinistas και με ξεναγό τον Συντηρητή Έργων Τέχνης - Μουσειολόγο Ξενοφώντα Παπαευθυμίου, περιηγήθηκαν στο Κάστρο και τα στενά - γραφικά σοκάκια των παλιών - ιστορικών συνοικιών της Πάτρας γύρω από το Κάστρο,  που διατηρούν ακόμη και σήμερα αναλλοίωτο το ιδιαίτερο χρώμα και γραφικότητα τους.

Επρόκειτο για μία άκρως ενδιαφέρουσα ξενάγηση που ξεκίνησε από την είσοδο του Κάστρου στις 10:30 το πρωί και φυσικά... οι φωτογραφικές μηχανές πήραν στην κυριολεξία φωτιά, αποθανατίζοντας τα πάντα στον διάβα των επισκεπτών.

Οι Patrinistas ευχαριστούν θερμά τον Ξενοφώντα Παπαευθυμίου, για την ανιδιοτελή συνδρομή του και την υπέροχη - άκρως ενδιαφέρουσα ξενάγηση, που προσέφερε.

Οι φωτογραφίες είναι των Ακριβής Γεωργίου και Tile Kanalias.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View