Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δήλωσε συμμετοχή στο σεμινάριο «Greening your Business» στην Πάτρα

Δήλωσε συμμετοχή στο σεμινάριο «Greening...

Την Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014

Έπειτα από το επιτυχημένο διαδραστικό Workshop με θέμα «Going Green?» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014 στο Ξενοδοχείο Astir, η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ανακοινώνει την έναρξη του σεμιναρίου του έργου «Green Business Innovation», που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014.

Υψηλής ποιότητας σεμινάριο κατάρτισης με θέμα «Greening your Business» θα προσφερθεί στους συμμετέχοντες οι οποίοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν απτές και πρακτικές γνώσεις προκειμένου να καταστούν περισσότερο βιώσιμοι επιχειρηματικά. Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, μάνατζερ και το προσωπικό των εταιριών από τον κατασκευαστικό τομέα, τον τομέα του εμπορίου και των υπηρεσιών, που ήδη δραστηριοποιούνται στον χώρο της πράσινης οικονομίας και επιχειρηματικότητας και ενδιαφέρονται να γίνουν περισσότερο «πράσινοι». Επίσης, απευθύνεται σε όσους βρίσκονται στο πρώιμο στάδιο υιοθέτησης πράσινων πρακτικών στις επιχειρήσεις τους.

Οι ενότητες που θα καλυφθούν κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού σεμιναρίου θα περιλαμβάνουν, εκτός των άλλων:

Πράσινη Ανάπτυξη

Πρασινίζοντας την Επιχείρησή σας

Πράσινο Μάρκετινγκ

Πιστοποιήσεις

Βιολογικά Προϊόντα

Οικοτουρισμός

Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Τεχνολογία

Business Plan

Seeding Ideas και Start - ups

Εξαιτίας των περιορισμένων θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική δήλωση συμμετοχής του σεμιναρίου μέχρι και την Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, κ. Ερωφίλη Νομικού, Τηλ: 2610 318 573, 2610 336 352, Fax: 2610 361 517, email: [email protected], website: www.eede.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις