Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Επιδημία" οι κλοπές στην Εγλυκάδα- "Μπούκαραν" σε σπίτι και έκλεψαν χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ- Πήραν και τα...φο

Πάτρα: "Επιδημία" οι κλοπές στ...

Σήμερα το πρωί και ενώ η ιδιοκτήρια είχε βγει έξω

Δεν έχουν τέλος τα φαινόμενα διαρρήξεων το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή της Εγλυκάδας στην Πάτρα. Πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, μπήκαν σε διώροφη κατοικία που βρίσκεται σε πολύ πυκνοκατοικημένη περιοχή και έκλεψαν χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ, 70 ευρώ που ήταν πάνω στο τραπέζι, αλλά και τα φο μπιζού. Πήραν ακόμη και τις βέρες του ζευγαριού.

Οι δράστες μάλιστα παραβίασαν ευθαρσώς την κάτω πόρτα της γενικής εισόδου  και την πόρτα του πρώτου ορόφου και έκλεψαν το διαμέρισμα ενώ ακριβώς από πάνω, στον δεύτερο όροφο, ήταν συγγενείς του ιδιοκτήτη οι οποίοι δεν κατάλαβαν απολύτως τίποτα.

Προφανώς η παραβίαση έγινε με ταυτότητες, την ώρα που έφυγε η σύζυγος του ιδιοκτήτη για να πάει να κάνει κάποια  εξωτερική δουλειά. Φεύγοντας οι διαρρήκτες έκλεισαν κανονικά τις πόρτες σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Είναι το δέκατο κρούσμα στην περιοχή μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις