Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Για τη νίκη η Εθνική σήμερα (19.30) στο "Δ. Τόφαλος" κόντρα στην Κύπρο

Για τη νίκη η Εθνική σήμερα (19.30) στο ...

Με τη βοήθεια των Πατρινών φιλάθλων

Έφτασε η μεγάλη ώρα για τους Πατρινούς φιλάθλους! Η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών θα αντιμετωπίσει σήμερα (19.30, ΟΤΕ ΤV) στο "Δ. Τόφαλος" το αντίστοιχο συγκρότημα της Κύπρου για τα προκριματικά του EURO 2018.

Χθες μετά την ολοκλήρωση της τεχνικής σύσκεψης έγιναν γνωστές οι αποστολές των ομάδων και πιο συγκεκριμένα η ελληνική 16άδα και η κυπριακή 15άδα.

Νοκ- αουτ από την Εθνική Ελλάδας έχουν τεθεί οι Λευτέρης Κρεμαστιώτης, Στέφανος Μιχαηλίδης, οι οποίοι τραυματίστηκαν και η κατάσταση τους θα εκτιμηθεί μετά την εξέταση μαγνητικής στην οποία θα υποβληθούν.

ΕΛΛΑΔΑ: Τσίλης, Γουργούμης, Κωστακίδης, Παλάσκας, Παπαδιονυσίου, Αραπακόπουλος, Μυλωνάς, Τσακνής, Χάλαρης, Μαστορογιάννης, Β. Παπαδόπουλος, Μαραγκός, Τσάτσος, Μάλλιος, Μπασμαλής, Ευαγγελίδης.

Εκτός έμειναν επίσης οι: Καφαντάρης, Ζλατάνος, Δραγκόλας, Πασσιάς.

ΚΥΠΡΟΣ: Νούγκοβιτς, Κώστα, Νικηφόρου Γ., Δημοσθένους, Αργυρού Ι., Σοφοκλέους, Χριστοδούλου, Στυλιανού, Γεωργίου, Νικηφόρου Δ., Ταρτίος, Αργυρού Χ., Φιλίππου, Κυπριανού, Μίνα.

Προπονητής της Κύπρου είναι ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης.

Από τους Κύπριους αθλητές οι Νούγκοβιτς (Διομήδης), Δημοσθένους (ΑΕΚ), Γεωργίου (Αναγέννηση Βύρωνα) και Φιλίππου (Ιωνικός ΝΦ) αγωνίζονται στην Ελλάδα, ενώ στο παρελθόν έχουν περάσει από την Α1 Ανδρών και οι Κώστα (Κιλκίς), Σοφοκλέους (Διομήδης).
Διαιτητές: Γιόβιτς- Αρναούτοβιτς (Βοσνία), Παρατηρητής: Χάρτ (Ισραήλ).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports