Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Απόλλωνας: Τα εισιτήρια για Κολοσσό και Τρίκαλα

Απόλλωνας: Τα εισιτήρια για Κολοσσό και Τρίκαλα

Ειδική προσφορά

O Απόλλωνας Πατρών ανακοίνωσε ειδική προσφορά για τους φιλάθλους του που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τους επόμενους δύο εντός έδρας αγώνες του.

Το συγκρότημα του Νίκου Βετούλα θα υποδεχθεί, διαδοχικά, τον Κολοσσό Ρόδου και τα Τρίκαλα BC. Οι διοικούντες την ΚΑΕ, με  ανακοίνωσή τους, γνωστοποίησαν πως κυκλοφορεί ειδικό πακέτο, προς είκοσι ευρώ, το οποίο αφορά στις κερκίδες «Γ» και «Δ» του κλειστού της Περιβόλας.

Αναλυτικά: «Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2014-15 ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας Carna και τον Κολοσσό. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014 (17.00), στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα Πάτρας Carna.

Με απόφαση της διοίκησης, οι τιμές των εισιτηρίων διατηρούνται στα περσινά επίπεδα. Στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό οι τιμές τους διαμορφώνονται ως εξής: Τα εισιτήρια για τις κερκίδες «Γ» και «Δ» κοστίζουν 10,00 ευρώ, τα εισιτήρια της κερκίδας «Β» κοστίζουν 13,00 ευρώ, τα εισιτήρια στην κερκίδα «Α» κοστίζουν 15,00 ευρώ. Ισχύουν και φέτος παιδικά/ μαθητικά / φοιτητικά εισιτήρια στην τιμή των 5,00 ευρώ (απαραίτητη η επίδειξη πάσου).

Επίσης, η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας Carna αποφάσισε τη διάθεση «πακέτου» εισιτηρίων με προνομιακή τιμή για τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν και τα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, με τον Κολοσσό στις 08/11 και με τα Τρίκαλα στις 22/11. Τα εισιτήρια αυτά θα αντιστοιχούν -αποκλειστικά- στις κερκίδες «Γ» και «Δ», και θα κοστίζουν 15,00 ευρώ (αντί για 20,00 ευρώ).

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα εξής σημεία: Στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα Πάτρας, στα καταστήματα αγοράς κρεάτων «Carna» (Ελευθερίου Βενιζέλου 227 και ΝΕΟ Πατρών - Αθηνών 204), στο κατάστημα οπτικών «Φ. Καμίσης», Κορίνθου και πλατεία Γεωργίου (ώρες καταστημάτων), στις ξένες γλώσσες «Κουτσαντώνη», στο κατάστημα ρούχων «Simeonidou Men’s Dressing Spot», στο πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ «Νίκος Αλεξόπουλος», Αλ. Υψηλάντου 208-210 (ώρες καταστημάτων), στο ιχθυοπωλείο Μάριου Μολφέτα, Κορίνθου 270 (ώρες καταστημάτων), στην ψησταριά «Ο Βασίλης στο κέντρο», Μαιζώνος 149.

Υπενθυμίζεται ότι στη διάθεση των φιλάθλων βρίσκονται και τα εισιτήρια διαρκείας του Απόλλωνα Πάτρας Carna για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports