Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Tο μυστήριο με τον θάνατο της Αλεξίας και το ψέμα στη Βέφα...

Tο μυστήριο με τον θάνατο της Αλεξίας κα...

Σήμερα το μεσημέρι η κηδεία της Αλεξίας Αλεξιάδου

Είναι συγκλονιστικό το παιχνίδι της μοίρας για μια γυναίκα η οποία ευχόταν λίγες ώρες πριν πεθάνει σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία.

Και είναι ακόμη πιο οδυνηρό για τους οικείους της, τώρα που μαζεύουν τα κομμάτια τους, αντλούν κουράγιο από τους συγγενείς και την οικογένεια να βλέπουν ότι η Αλεξία ζεί ακόμη μέσα από τις εικόνες και τα πράγματά της.

Πολλοί ήταν εκείνοι που χθες με ρώτησαν τι συνέβη τελικά και αν όντως η γυναίκα είχε φύγει.

Δυστυχώς η είδηση ήταν πέρα για πέρα αληθινή. Η διαφορά ήταν πώς λεπτομέρειες για την νεκρή δεν γνώριζε η μητέρα της Βέφα μέχρι αργά το μεσημέρι. Άλλωστε κι εκείνη δεν έχει περάσει λίγα τα τελευταία χρόνια. Έχασε τον άντρα της ξαφνικά και τώρα ακόμη πιο άσχημα το παιδί της.

Ο λόγος που κανείς από την οικογένεια δεν επιβεβαίωνε την είδηση ήταν επειδή είχαν πεί στην Βέφα ότι η Αλεξία ήταν στο νοσοκομείο και όχι πώς ήταν ήδη νεκρή. Της είπαν ψέμματα με σκοπό να προετοιμάσουν το περιβάλλον για τα κακά μαντάτα.

Γι αυτό και η Τατιάνα στην εκπομπή της έκανε λόγο για θρίλερ. Διότι και οι συνάδελφοι στο Star είχαν επιβεβαίωση του γεγονότος από τους οικείους, τους φίλους και τους συνεργάτες αλλά δεν διασταύρωσαν το θέμα απο την οικογένεια διότι κανείς συγγενής πρώτου βαθμού δεν μιλούσε.

Τελικά αργά το απόγευμα η Βέφα ενημερώθηκε για την κατάσταση και όπως καταλαβαίνετε το σοκ ήταν και θα είναι μεγάλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight