Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Οι Πατρινοί προτίμησαν τον "Δικαστή", "Annabelle" και Μπεν Άφλεκ και λιγότερο τη νέα ελληνική ταινία "Στα Καλά Καθούμενα"

Οι Πατρινοί προτίμησαν τον "Δικαστή...

Ζωηρή ήταν η κίνηση στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε λόγω και της αργίας της 28ης Οκτωβρίου

Τον «Δικαστή – The Judge» με τις εξαιρετικές ερμηνείες του βετεράνου ηθοποιού Ρόμπερτ Ντιβάλ και του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (που έκανε πρεμιέρα την περασμένη Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014) αλλά και το θρίλερ «Annabelle» και το κοινωνικό φιλμ «Gone Girl – Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε» με τον Μπεν Άφλεκ και την Ρόζαμουντ Πάικ που συνεχίζουν δυναμικά την πορεία τους στα Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε φαίνεται ότι κυρίως προτίμησαν να δουν το εορταστικό πενταήμερο, της 28ης Οκτωβρίου, οι Πατρινοί.

Ο «Δικαστής» (διανομή Village Films) με τον Ντιβάλ στο ρόλο ενός γηραιού, έγκριτου δικαστή που λίγο πριν την συνταξιοδότηση και μένοντας χήρος, βρίσκεται να κατηγορείται για το φόνο ενός πρώην κατάδικου, με τον γιο του δικηγόρο – θαυμάσιος και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, να αναλαμβάνει την υπεράσπιση, υπολογίζεται ότι είδαν 1.500-2.000 θεατές στην Πάτρα (τα πανελλαδικά εισιτήρια ξεπέρασαν τα 25.000 το πρώτο εξαήμερο).

Την συγκεκριμένη ταινία όπου παίζει και η Βέρα Φαρμίγκα, ο Βίνσεντ Ντι Ονόφριο και ο Τζέρεμι Στρονγκ στον ρόλο του μικρότερου ελαφρώς αυτιστικού αδελφού, προτίμησαν και πολλοί θεατές μεγαλύτερης ηλικίας.

Την ίδια ώρα μάλλον μέτρια έως χλιαρή ήταν η υποδοχή του κοινού στην Ελληνική κωμωδία «Στα Καλά Καθούμενα» σε σκηνοθεσία του Νίκου Ζαπατίνα με πολλούς γνωστούς και καλούς ηθοποιούς όπως ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, κ.α. ενώ το τραγούδι που ακούγεται φέρει την υπογραφή του Λ. Μαχαιρίτσα και την ερμηνεία του Πάνου Μουζουράκη.

Την ταινία που διανέμει η εταιρεία Feelgood, κινήθηκε απλά ικανοποιητικά, με κοντά 13.000 εισιτήρια σε 75 αίθουσες πανελλαδικά. Στην Πάτρα το φιλμ του Ζαπατίνα που έχει και σκηνές γυρισμένες στην γειτονική Κυλλήνη, προσέλκυσε γύρω στους 600-700 θεατές, ωστόσο από την Πέμπτη 30/10/2014 που θα συνεχιστεί στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, θα μπει και πιο αργά το βράδυ προβολή που θα διευκολύνει το πιο νεανικό σινεφίλ κοινό.

Όσο για τα «Χελωνιντζάκια» - live action (επίσης πρεμιέρα στις 23/10/2014 στην Ελλάδα, σε διανομή της UIP) όπου εμφανίζεται και η σέξι Μέγκαν Φοξ δεν τα πήγαν κι άσχημα, ωστόσο δεν είχαν την εμπορική επιτυχία που γνώρισαν στις ΗΠΑ όπου πλέον έχουν ξεπεράσει τα 190 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις. Τα πανελλαδικά τους εισιτήρια σε 32 αίθουσες (παίζονται και στα Ster Cinemas της Πάτρας) ήταν γύρω στα 6.000 εισιτήρια ως τώρα.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture